Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Β. Τσαγκαλίδης για τη δήλωση του Τομεάρχη της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) ΝΔ Πιερίας: "Την θεωρώ εντελώς άκυρη"

 
    Διαφωνεί με την πρόσφατη δήλωση (ΕΔΩ) του Τομεάρχη της ΔΕΕΠ ΝΔ Πιερίας Λευτέρη Κλώνου εν όψει των επικείμενων εσωκομματικών εκλογών ο αντιπρόεδρος της ΔΑΚΕ Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης Βασίλης Τσαγκαλίδης, ο οποίος δήλωσε τα εξής:  
  

"Διαφωνώ απολύτως με την δήλωση του Τομεάρχη της ΔΕΕΠ ΝΔ Πιερίας Λευτέρη Κλώνου, όπου αναφέρεται στα διάφορα ονόματα που ακούγονται και γράφονται σε blogs ως διεκδικητές της προεδρίας της ΔΕΕΠ ΝΔ Πιερίας και πως θα έπρεπε όλοι αυτοί, αν έχουν τέτοιες προθέσεις, να ενημερώσουν πρώτα τον ίδιο. 
Κύριε Κλώνε, όσο θυμάμαι εγώ τις κατά καιρούς εσωκομματικές εκλογικές περιόδους στην Πιερία, αυτά τα πράγματα είθισται να συμβαίνουν στην προ των εκλογών περίοδο, ώσπου να ανακοινωθούν επίσημα τα ονόματα των υποψηφίων προέδρων. Όλο και κάποιο όνομα θα γραφτεί, θα γίνουν βολιδοσκοπήσεις από τους ενδιαφερόμενους κ.λ.π. Μπορεί στο τέλος κάποιος να αλλάξει γνώμη και να μην κατέβει και ούτω καθεξής.
Δεν καταλαβαίνω το νόημα και τον στόχο της δήλωσής σας, διότι τέτοια δήλωση πρώτη φορά γίνεται από Τομεάρχη του κόμματος στην Πιερία, όπου μάλιστα στο τέλος της δήλωσής σας εκδηλώνετε και την επιθυμία σας για "διεξαγωγή μιας ομαλής διαδικασίας χωρίς εντάσεις και εσωτερικές διαμάχες". 
Έχω ζήσει αρκετές εκλογικές διαδικασίες και όλες υπήρξαν ομαλές χωρίς εσωτερικές εντάσεις και διαμάχες και θεωρώ ότι η δήλωσή σας εκθέτει το κόμμα και προσβάλει τα στελέχη και τα μέλη της ΝΔ Πιερίας, πολλοί εκ των οποίων εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την παρέμβασή σας και δεν θα έπρεπε να κάνετε μια τέτοια δήλωση, την οποία θεωρώ εντελώς άκυρη".