Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΑΓΡΙΑ ΔΑΓΚΩΜΑΤΑ ΣΚΥΛΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΙΜΟΦΥΡΤΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ


 Σοκαριστικές στιγμές έζησαν περαστικοί από την άγρια επίθεση ενός αδέσποτου σκύλου εναντίον ενός ψηλού αδύνατου άντρα που σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 η ώρα περίπου το βράδυ της Πέμπτης στον...  




πεζόδρομο της Αγίας Λαύρας στην Κατερίνη στο σημείο που βρίσκεται απέναντι ακριβώς από την πλατεία Μακεδονίας μπροστά στα μαγαζιά, στο ύψος της οδού Αρεοπαγίτου. 
 Ένας μεγαλόσωμος άσπρος σκύλος δάγκωσε τον άνδρα στο πόδι την ώρα που ο άνθρωπος περπατούσε αμέριμνος, με αποτέλεσμα να γεμίσει το σημείο με αίματα, γιατί η αιμορραγία που προκάλεσε η δαγκωματιά ήταν μεγάλη. 
Αμέσως προσέτρεξαν προς βοήθεια του τραυματία, υπάλληλοι των παρακείμενων καταστημάτων, ενώ στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία, καθώς και ένας γιατρός που διερχόταν από εκεί, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, είπε ότι η πληγή που προκάλεσε το δάγκωμα του σκύλου, ήταν βαθιά. 
Ένας υπάλληλος καταστήματος έδεσε με ένα πανί το πόδι του άνδρα, προκειμένου να σταματήσει να τρέχει το αίμα, ενώ επιτόπου κατέφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο ο τραυματισμένος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.