Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Οι ΑΝΤΙFA είναι ΟΙ ΙΔΙΟΙ το ΣΥΣΤΗΜΑ που ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ… Τώρα και με «σφραγίδα» του ΟΗΕ


  
  Ότι «ψιθυριζόταν» τόσα χρόνια, από νοήμονες και όχι από ιδεοληπτικούς και μισθοδοτούμενα πιόνια ανά το Πλανήτη, τώρα με θράσος το λένε και επίσημα. Οι μάσκες έπεσαν και το παρακράτος...  



δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί.

 
Ο ΟΗΕ (ένα μαγαζάκι του παρακράτους με πλήθος αμφιλεγόμενες αποφάσεις), αντί να στηρίζει νόμιμες εκλεγμένες Κυβερνήσεις ή τουλάχιστον να σιωπά, στηρίζει μπαχαλάκηδες, ταραχοποιούς, εμπρηστές και κάθε λογής καρύδι που συγκαταλέγεται στο σαφώς υποκινούμενο και χρηματοδοτούμενο «κίνημα» των ΑΝΤΙFA που δρουν πλέον Παγκόσμια σαν τρομοκρατική οργάνωση, με Ιεραρχία-χρηματοδότηση-Σχέδιο-Σκοπό.

Για τους χρηματοδότες και τους σκοπούς τους έχουν γραφτεί πολλά. Το ζήτημα είναι ότι όλος ο Πλανήτης είναι σε αναταραχή από «κάποιους», ότι αυτοί οι «κάποιοι» χρηματοδοτούνται αδρά, ότι τα ΜΜΕ σε Παγκόσμια κλίμακα έχουν και αυτά χρηματοδοτηθεί και κάνουν το μαύρο-άσπρο και το τέλος μοιάζει ζοφερό.

Εκτός εάν η σιωπηρή πλειοψηφία εμπνευστεί από ηγέτες ανά τον Πλανήτη που παλεύουν να σώσουν Έθνη-Κράτη-Ιδανικά και στείλουν στον αγύριστο αυτές τις αγέλες απροσάρμοστων, μαζί με αυτούς που τους κατευθύνουν.

Σε κάθε περίπτωση ζούμε την Ιστορία μιας μεγάλης μάχης τεραστίων δυνάμεων…(συνεχίζεται)

Υ.Γ Μπορείτε να δείτε εδω το tweet του ΟΗΕ που στηρίζει τους antifa (Καλοφάγωτα τα δολάρια ιδεολόγοι της πλάκας και της αρπαχτής).

Χ.Β.Μ