Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Μαύρος ρεπουμπλικάνος δείχνει τι έρχεται στην Ελλάδα: «Οι αριστεροί είναι οι μεγαλύτεροι ρατσιστές, διώκεται η δεξιά» - ΒΙΝΤΕΟ



      
      Ο μαύρος υποστηρικτής του Τραμπ, Ντιρόν Σλέιτερ, μίλησε στο κανάλι Right2TheBone του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών, σχετικά με ρατσιστική λεκτική επίθεση που δέχθηκε από μαύρους υποστηρικτές των Δημοκρατικών και... 




 αποκάλυψε πως οι αριστεροί αλλά και οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ είναι οι μεγαλύτεροι φασίστες και ρατσιστές προσομοιάζοντάς τους με την Κου-Κλουξ-Κλαν!

Ο Σλέιτερ είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στο BLEXIT, την οργάνωση που ίδρυσε η πιο γνωστή Αφροαμερικανίδα υποστηρικτής του Τραμπ, η Κάντας Όουενς (Candace Owens), με σκοπό να προσελκύσει για λογαριασμό των Ρεπουμπλικανών, μαύρους ψηφοφόρους, δυσαρεστημένους από τους Δημοκρατικούς.

Όπως υποστηρίζει ο Σλέιτερ , στον απόηχο της δολοφονίας του Τζόρτζ Φλόιντ η αριστερά στις ΗΠΑ έχει γίνει ακόμα πιο επιθετική και προσπαθεί να σιωπήσει κάθε δεξιά φωνή με ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις, αποκαλώντας μάλιστα τους μη λευκούς υποστηρικτές του Τραμπ ως «δούλους»!

Αυτή η νέα άκρως επιθετική υστερική στάση της αριστεράς του «αν δεν είσαι με εμάς είσαι εναντίον μας (και φασίστας)», ανέδειξε και ο Ντόναλντ Τραμπ στην ομιλία του μπροστά από το μνημείο Ράσμορ.

Ο Σλέιτερ καταρρίπτει το μύθο του πολυσυζητημένου «συστημικού ρατσισμού», για τον οποίον λέει χαρακτηριστικά ότι «αν υπάρχει, τότε είναι εις βάρος των λευκών», ενώ προβλέπει πως ο Τράμπ θα κερδίσει τις εκλογές, αφού «ο Τζο Μπάιντεν δε θυμάται ούτε τ’ όνομά του…».

Φυσικά, αυτή αριστερή υστερική επιθετικότητα που παρατηρείται στις ΗΠΑ αναμένεται σύντομα να έρθει και στην Ελλάδα, αφού η πολιτική κουλτούρα των ΗΠΑ επηρεάζει πάντα την ευρωπαϊκή και κατά συνέπεια την ελληνική, απλά με λίγη... καθυστέρηση. 




pronews.gr