Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Γοητευτικός ο Τούρκος ηθοποιός, αλλά με βαρύ χέρι…


 
   Η φίλη του Τούρκου ηθοποιού δημοσιεύει ιατροδικαστική έκθεση εν μέσω ισχυρισμών ενδοοικογενειακής βίας

Η φίλη του διάσημου Τούρκου ηθοποιού Οζάν Γκιουβέν δημοσίευσε μια αναφορά για βιαιοπραγία από... 

τη Διεύθυνση Ιατροδικαστικής Επιστήμης της Κωνσταντινούπολης, αφού κατηγόρησε τον Γκιουβέν για ενδοοικογενειακή βία την Τετάρτη.


Η Ντενίζ Μπουλουτσούζ θα υποβάλει την έκθεση ως αποδεικτικό στοιχείο εναντίον του Γκιουβέν στην καταγγελία της εναντίον του ηθοποιού, για απόπειρα δολοφονίας και βίαιου περιορισμού, σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας Sözcü την Παρασκευή.

Η έκθεση δείχνει εκτεταμένες μώλωπες στο πρόσωπο της Μπουλουτσούζ, ένα μαυρισμένο μάτι και πολλά κοψίματα, συμπεριλαμβανομένων αυτών στο πρόσωπο και στο αριστερό της χέρι.

Νωρίτερα την εβδομάδα, η Μπουλουτσούζ δημοσίευσε στο Instagram ότι στις 13 Ιουνίου είχε εμποδιστεί από το να εγκαταλείψει το διαμέρισμα του Γκιουβέν και ξυλοκοπήθηκε σοβαρά για περισσότερο από μία ώρα.



«Μόνο μέσω ψυχολογικής υποστήριξης μπορώ να διατηρήσω την πνευματική μου υγεία», είπε.

Ο Γκιουβέν, με τη σειρά του, έλαβε μια αναφορά από ένα νοσοκομείο, ισχυριζόμενος ότι ήταν αυτός που υπέστη βία. Στη δήλωσή του στο γραφείο του εισαγγελέα, ο Γκιουβέν είπε ότι η Μπουλουτσούζ είχε απειλήσει τη φήμη του επειδή ήθελε να χωρίσει μαζί της.

Η κατηγορία προκάλεσε μια εκτεταμένη εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά της βίας κατά των γυναικών, με πολλούς, συμπεριλαμβανομένων διασημοτήτων, να ανακοινώνουν την αλληλεγγύη τους προς την Μπουλουτσούζ.

Ένα δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης αποφάσισε περιοριστικά μέτρα δύο μηνών κατά του Γκιουβέν σχετικά με την Μπουλουτσούζ, η οποία συνέδεσε το θέμα με συζητήσεις σχετικά με τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης, το πιο γνωστό όνομα της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη και την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών και της ενδοικογενειακής βίας.

Οι συντηρητικοί κύκλοι της Τουρκίας έχουν από καιρό αντιταχθεί στη σύμβαση, ισχυριζόμενοι ότι αποδυνάμωσε τις οικογενειακές αξίες και ότι προώθησε την ανηθικότητα.

Ahvalnews 4/07/2020

Σχ.: Να τα βλέπουν οι βλαμ@@@ς Ελληνίδες που ξεροσταλιάζουν με τους Τούρκους ηθοποιούς…

tourkikanea.gr