Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Κύριε Μητσοτάκη, οφείλεται να απαντήσετε

 
  


Δημήτρης Ζησιμόπουλος 

    Κύριε Μητσοτάκη, οφείλεται να απαντήσετε, γιατί επιβραβεύσατε όσους χειρίστηκαν την τραγωδία στο Μάτι, ενώ τους καταγγείλατε ως αντιπολίτευση.
Γιατί...  




κάνατε Γ.Γ. Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τον πρώην αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. κύριο Τσουβάλα, τον οποίο κατηγορούσατε ως υπεύθυνο για το Μάτι και ο κύριος Τσίπρας τον είχε απόπεμψει.
Γιατί αναβαθμίσατε σε υποστράτηγο τον επιχειρησιακό επικεφαλής στο Μάτι, τον οποίο επίσης καταγγείλατε με σφοδρότητα ως αντιπολίτευση.
Οφείλεται να απαντήσετε γιατί στην γενική συνέλευση του Ο.Η.Ε. για το κλίμα στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο του 2019 ως πρωθυπουργός, αποδώσατε την πυρκαγιά σε ακραία φαινόμενα , συνέπεια της κλιματικής αλλαγής .
Κύριε Μητσοτάκη η διαρκείς αντιπερισπασμοί με το παρακράτος της δεξιάς λειτούργησαν υπονομευτικά, ήδη επί διακυβέρνησης ΣΎΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ, με ανυπόστατες ψευδείς ακόμη και χυδαίες καταγγελίες.
Κύριε Μητσοτάκη δεν θα καταφέρετε έτσι να κρύψετε τα πραγματικά προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κυβέρνησή σας στην χώρα, όσο και αν προσπαθούν να σας προστατέψουν τα φιλικά σε εσάς μέσα ενημέρωσης.   

Δημήτρης Ζησιμόπουλος