Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Η μαγική παραλία στην Εύβοια με θέα στο Αιγαίο - Γαλαζοπράσινα νερά με φόντο την πλούσια βλάστηση του νησιού - ΒΙΝΤΕΟ


 
 
 
 
 
 
 
    Η Εύβοια τα τελευταία χρόνια κερδίζει όλο και περισσότερο τις εντυπώσεις του κοινού με τις μαγικές παραλίες και την απαράμιλλου κάλους φυσική ομορφιά τους. Αυτό... 

 
 
 
 
το καλοκαίρι, περισσότερ από ποτέ, μοιάζει ο ιδανικός προορισμός για δροσιστικά μακροβούτια καθώς πρόκειται για έναν προορισμό που προσεγγίζεται και με το αυτοκίνητο.

Μία από τις ονειρικές παραλίες της, που συναντάται στην κεντρική Εύβοια, είναι η Θαψά, η οποία μαγεύει τον επισκέπτη με τα γαλαζοπράσινα, σαν πισίνας νερά της, και την πλούσια βλάστηση του νησιού να αγγίζει σχεδόν την υδάτινη αγκαλιά της.



Πρόκειται για μία από τις πιο δύσβατες παραλίες του νησιού, καθώς για να την προσεγγίσει κανείς θα πρέπει να διασχίσει έναν αρετκά κακοτράχολο χωματόδρομο (περίπου 10 χλμ.), ωστόσο, η εικόνα της ακρογιαλιάς και η εμπειριά που βιώνει κανείς εδώ ανταμείβει και με το παραπάνω την όποια ταλαιπωρία.

Με αφετηρία την Χαλκίδα κατευθυνθείτε προς Κύμη, ακολουθώντας το δρόμο για Κονίστρες και μετά για το χωριό Ματελιάνοι. Παραμένοντας στο δρόμο Κύμης- Μετοχίου, στρίβετε δεξιά σε χωματόδρομο προς την παραλία Τσίλαρο. Η συνολική διαδρομή υπολογίζεται περίπου 95 χλμ., 1 ώρα και 45 λεπτά.

Απολαύστε την μαγική παραλία από ψηλά με την βοήθεια των πλάνων του Adventure Evia.