Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δήλωση του Χαρδαλιά: «Το "112" δεν είναι δια πάσαν νόσον...»



Ν. Χαρδαλιάς: «Το 112 δεν είναι διά πάσαν νόσον»!
Και το ποτάμι μπήκε στα σπίτια ενώ κοιμόντουσαν οι άνθρωποι χωρίς ειδοποίηση...




 Αρετή Αθανασίου
Κύριε Χαρδαλιά! Αν είχε λειτουργήσει το 112, θα ξύπναγαν έγκαιρα οι γονείς και δεν θα έβρισκαν το μωρό τους πνιγμένο στην κούνια! Και κάποιος θα πήγαινε να βοηθήσει τους γέροντες που πνίγηκαν στα κρεβάτια τους.


Γιάννης Σιάτρας
Έργα αρίστων! 🤭😱🤮
5 νεκροί και 2 αγνοούμενοι στην Εύβοια. Ο Χαρδαλιάς λέει ότι το 112 δε λειτούργησε για να μη δημιουργηθεί πανικός. Λογικά μιλάει. Το 112 το φτιάξαμε (ένας Θεός ξέρει τί φτιάξαμε), το (χρυσο)πληρώσαμε και το έχουμε να το δείχνουν τα χορτασμένα από το κρατικό χρήμα κυβερνητικά ΜΜΕ, όταν τρώμε σανό, για να χειροκροτούμε και να δοξολογούμε τον Κυργιάκο. 😡😡😡🤮🤮🤮

Μαρία Χατζηκρανιωτη
Βρε δεν ντρέπονται με την προπαγάνδα; Είναι δυνατόν να ξέρει η υπεύθυνη κυβέρνηση ότι θα γίνει τέτοιος χαμός με την βροχή ☔ και λέει υπουργός δεν το πάμε γιατί θα είχαμε περισσότερα θύματα; Αυτά το 2020 ποιος θα ήξερε ότι θα γίνει αυτός ο χαμός και δεν θα πήγαινε στην Χαλκίδα να προστατεύσει τον εαυτόν του και την οικογένειά του; Λίγο ντροπή στην πολιτική προστασία άνθρωποι πνίγηκαν έλεος...



Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έκανε λόγο για μεγάλη καταστροφή στην περιοχή και για ακραία καιρικά φαινόμενα που δεν τα έχουμε ξαναζήσει. Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι «είναι μια δύσκολη μέρα μετά από μια δύσκολη νύχτα» και αναφέρθηκε στη μεγάλη μάχη που έδωσαν οι άνθρωποι του κρατικού μηχανισμού κάτω από δύσκολες συνθήκες. Όπως δε επισήμανε βρισκόμαστε μπροστά σε φαινόμενα για τα οποία χρειάζεται να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτιάξουμε δομές που να μπορούν να τα αντιμετωπίσουν.
«Όλα γίνανε πολλά ξαφνικά αλλά ο μηχανισμός δεν αιφνιδιάστηκε» είπε ο κ. Χαρδαλιάς, προσθέτοντας ότι από την πρώτη στιγμή η Πολιτική Προστασία συνεργάστηκε με τους Δημάρχους και τους τοπικούς φορείς για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Το «112» δεν είναι διά πάσαν νόσον, είναι «ένα επιχειρησιακό εργαλείο που καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες», απάντησε ο κ. Χαρδαλιάς σε σχετική ερώτηση. Όπως υποστήριξε, αν είχε ενεργοποιηθεί μπορεί να είχαμε εκατόμβη νεκρών, αφού η εκκένωση σπιτιών μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη όταν η γύρω περιοχή είναι πλημμυρισμένη.


  

press-gr.com