Μια πρωτότυπη και εξαιρετικά νόστιμη συνταγή της Κυριακής Πλατανάκη, που μάλιστα κέρδισε το 6ο βραβείο στον μεγάλο διαγωνισμό μαγειρικής Cook…Eat…Love…Share & Win, στην κατηγορία Διεθνής Κουζίνα.
Υλικά
Για τη ζύμη
2 φακελάκια μαγιά (των 8γρ.)
2 φλιτζάνια γάλα χλιαρό
2 αβγά
1 κουτ. σούπας ζάχαρη
3 κουτ. σούπας βούτυρο
αλάτι
750γρ. αλεύρι
Για τη γέμιση
600γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 αβγό
1 κούπα τριμμένο τυρί, κατά προτίμιση κεφαλογραβιέρα
λάδι για το τηγάνισμα
αλάτι, πιπέρι