Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Με μερικά ευρωπουλάκια..."πέφτουν βροχή" οι προβολές στα ιστολόγια - Ανυπόληπτοι, εκβιαστές με ένα laptop από την τουαλέτα παριστάνουν τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης και πουλάνε νταβατζιλίκι σε αφελείς φουκαράδες (Η επίσημη λίστα με τα ποσά που αγοράζεις κλικ)


   
      

   Για να μαθαίνει κι ο κόσμος πως παίζεται το παιχνίδι με τα "χιλιάδες κλικς" κάποιων "όψιμων" ιστοσελίδων που μάλλον απευθύνονται σε αφελείς και αδαείς με στόχο να τους εξαπατήσουν με την δήθεν...     




"μεγάλη αναγνωσιμότητα και επισκεψιμότητα", όπως αυτοδιαφημίζονται και μάλιστα για ιστολόγια που δεν ενημερώνονται καν και με τα ίδια θέματα να παραμένουν για μέρες, βδομάδες ή ακόμα και μήνες στην πρώτη σελίδα.
 Φυσικά οι ειδικοί επειδή δεν τρώνε κουτόχορτο, τα κολπάκια αυτά τα γνωρίζουν. Οπαδοί στα "ρομποτάκια" γίνονται συνήθως οι γραφικοί που παριστάνουν τους "μεγάλους δημοσιογράφους" και πως δήθεν ο λόγος τους έχει παρέμβαση.
Θαμώνες φυσικά σε αυτή την λογική έχουν και αυτοί που πουλάνε σανό σε ψεκασμένους. 
Όλα αυτά φυσικά με μερικά δεκάευρα που αρκεί να δώσει κάποιος σε εταιρείες, πολλές εξ αυτών έχουν έδρα την Αθήνα, οι οποίες μπορούν να σου δίνουν 20000 προβολές έναντι 600 ευρώ!
Κουτοπόνηροι και ανόητοι...ιστοσιολογούντες! Περιθωριακά site ψυχοπαθών ή εκβιαστών ή και τα 2 μαζί που δεν τα διαβάζει ούτε η μάνα αυτού που τα γράφει, καυχιόνται ότι βρίσκονται ψηλά στην λίστα της Alexa έχοντας φυσικά αφήσει απλήρωτο το λογαριασμό της ΔΕΗ στο σπίτι τους...όπου παραπονιούνται όλοι ότι δεν έχει ζεστό νερό...για να κάνουν μπάνιο, αφού πλήρωσαν την εταιρεία για να πουλάνε μούρη.
Το φαινόμενο αυτό έχει παραγίνει στις περιβόητες, στην πλειοψηφία τους εντελώς ανυπόληπτες ιστοσελίδες που προσπαθούν να πουλήσουν νταβατζιλίκι στον κάθε αφελή. 
 Παρακολουθούμε τα φαινόμενα αυτά και ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια!



 Σ