Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Κορωνο-εμφύλιος στην Νέα Δημοκρατία

       
 

 

   Ο κορωνοϊός δεν πλήττει μόνον την Υγεία και την Οικονομία, αλλά και την συνοχή της κυβέρνησης. Ο...  


 

 

πρωθυπουργός δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τους αρνητές της μάσκας και τις κατηγορίες όσων υποστηρίζουν ότι δεν πήρε κατάλληλα μέτρα, έχει να αντιμετωπίσει και «παράπλευρες απώλειες» όπως τα «αλληλομαχαιρώματα» των στελεχών του. 

  Πριν λίγες ημέρες ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Γιώργος Κουμουτσάκος επισκέφτηκε Εκκλησία όπου και μετέλαβε. Αμέσως τον έψεξαν και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε: «Όλοι Χριστιανοί είμαστε αλλά κάποιοι επιλέξαμε να μην κάνουμε επίδειξη της Πίστης μας». 

 Τώρα όμως ο Νίκος Χαρδαλιάς επισκεπτόμενος στην Καρδίτσα τους πληγέντες από την καταιγίδα, εθεάθη χωρίς μάσκα να φιλά το χέρι Ιερέα. Αμέσως έτρεξε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης να τον ειρωνευτεί λέγοντας: «Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος και αυτήν την στιγμή δεν θα φιλούσα κανένα χέρι, θα ήμουν πολύ προσεκτικός και θα τηρούσα κάθε μέτρο». 

Σημείωση: ο κύριος Παπαθανάσης ως αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης είναι υφιστάμενος του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος είχε σπεύσει να υπερασπιστεί τον Γιώργο Κουμουτσάκο δηλώνοντας ότι η Θεία Κοινωνία δεν απαγορεύεται.

 Νεοφιλελεύθερα «μαχαιρώματα» στο μέτωπο του κορωνοϊού.

 Κατά τα άλλα και οι δύο πολιτικοί λένε δικαιολογίες που δεν τις πιστεύει ούτε ένα μικρό παιδί. Ο μεν Κουμουτσάκος είπε ότι του έστησαν παγίδα με την φωτογραφία, ο δε Χαρδαλιάς ότι δεν φίλησε το χέρι αλλά έσκυψε ευλαβικά στο ράσο.

elkosmos.gr