Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΡΙΝΟΥ: ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

 

 
  Και ενώ διάφοροι τοπικοί μεγαλοσχήμονες διατυμπανίζουν ότι δεν θα έρθουν άλλοι αλλοδαποί μουσουλμάνοι "πρόσφυγες", βλέπουμε καθημερινώς στους δρόμους της Κατερίνης να εμφανίζονται νέες "φουρνιές", να αυξάνονται και να πληθύνονται, ενώ...

  

παράλληλα, εγκαθίστανται σε νέα κτίρια, μέχρι και σε άδεια γραφεία, αφού τα διαμερίσματα πλέον γέμισαν, εκτοξεύθηκαν τα ενοίκια και οι Έλληνες, νιόπαντρα ζευγάρια και εργαζόμενοι,  δεν μπορούν να βρουν άδειο διαμέρισμα, για να στεγάσουν τις οικογένειές τους.

Τελευταία ακούγεται ότι εδώ και κάποιο καιρό γίνονται "κρούσεις βολιδοσκόπησης" στον Κορινό για ξενοδοχεία και διαμερίσματα. Ας μην τολμήσουν να κουβαλήσουν εδώ λαθροπρόσφυγες. 

Δεν έχουμε καμία απολύτως εμπιστοσύνη στους αρμόδιους αυτοδιοικητικούς που εκουσίως "βάζουν πλάτη" στην κυβέρνηση που  κουβαλάει στην ενδοχώρα τους λαθροεισβολείς που στέλνει ο Ερντογάν στην Ελλάδα και κατέστρεψαν τα νησιά μας, αλλά και σε διάφορους κομματάρχες νεοφιλελεύθερους και αριστερούς που κοροϊδεύουν ασύστολα τον κόσμο επί του θέματος και δεν πιστεύουμε λέξη από όσα λένε για το λαθρομεταναστευτικό. 

Είμαστε οργισμένοι, αποφασιμένοι και αγανακτισμένοι και βρισκόμαστε σταθερά και αμετακίνητα απέναντι σε όσους νομίζουν ότι μπορούν να αποφασίζουν αυταρχικά χωρίς να ρωτήσουν την τοπική κοινωνία. Δεν έχουν και δεν τους έχει εκχωρήσει ο λαός κανένα τέτοιο δικαίωμα. 

Ζητούμε να απομακρυνθούν αμέσως όλοι οι λαθροέποικοι από την Κατερίνη και από όλη την Πιερία.

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΡΙΝΟΥ