Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΧΘΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ '40 ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΕΝΩ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ...


  

 
Με απόντες τους βουλευτές της Πιερίας λόγω... κορονοϊού και με λίγο κόσμο έγινε η κατάθεση στεφάνων στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη για το ηρωικό ΟΧΙ εν μέσω απαγορεύσεων της μητσοτακικής κυβέρνησης με τη συναίνεση και άλλων πολιτικών δυνάμεων. 

Η...

 

εκδήλωση δεν θύμιζε σε τίποτα τους εορτασμούς άλλων ετών της μεγάλης εθνικής επετείου και αρκετοί πολίτες που περνούσαν από την πλατεία σχολίαζαν με οργή: "Πάνε να μας καταργήσουν και τις εθνικές επετείους του ελληνικού λαού με πρόσχημα τον κορονοϊό. Διαμαρτυρηθείτε. Μαυρίστε τους όλους στις επόμενες κάλπες".

 Ας σημειωθεί ότι προχθές το βράδυ στην ίδια πλατεία, την παραμονή της επετείου του ΟΧΙ του '40 ενάντια στους ξένους εισβολείς κατά τις 10 η ώρα, αν πέρναγες από εκεί, έβλεπες μόνον αλλοδαπούς μουσουλμάνους λαθροεισβολείς που μάς στέλνει ο Ερντογάν και τους κουβάλησαν εδώ εν καιρώ ειρήνης οι πολιτικάντηδες με τις ΜΚΟ και την ανοχή του κράτους, χωρίς να ρωτήσουν την τοπική κοινωνία.

Τι θα έλεγαν οι ηρωικοί μας πρόγονοι που θυσιάστηκαν για τη Λευτεριά και την Εθνική Ανεξαρτησία της πατρίδας μας, αν αντίκριζαν τη σημερινή θλιβερή εικόνα της Ελλάδας, στην οποία μας οδήγησε το κατεστημένο που λυμαίνεται το λαό μας.

Ν.