Δεν...
υπάρχει λόγος να τρίψετε ξανά με τις ώρες τα λίπη από τον φούρνο σας. Το μυστικό βρίσκεται σε ένα υλικό της κουζίνας σας το οποίο χρησιμοποιείτε πάρα πολύ συχνά.
Μιάμε για το αλάτι το οποίο μέχρι σήμερα συνηθίζατε να χρησιμοποιείτε για να νοστιμεύετε τα φαγητά σας.
Τι πρέπει να κάνετε:
Όσο είναι ακόμα ζεστός ο φούρνος σας μετά το μαγείρεμα απλώστε ένα στρώμα από ένα μείγμα αλατιού και μαγειρικής σόδας.
Το αλάτι και η μαγειρική σόδα θα κάνουν το θαύμα τους.
Αν τα λίπη έχουν ξεραθεί δεν έχετε παρά να ρίξετε πρώτα πάνω τους λίγο νερό και μετά να απλώσετε από πάνω το μείγμα αλατιού και σόδας.
Μόλις κρυώσει ο φούρνος σας ξύστε τα σημεία που έχουν τα λίπη και έπειτα περάστε τα με ένα βαμβακερό πανί. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.