Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Πρόληψη = Ζωή


  
 
 Με σύνθημα "Πρόληψη = Ζωή - Με αυτές τις λέξεις δεν παίζουμε ", η εταιρεία Vmbeauty και οι υπεύθυνοι αυτής, Βίκυ και Γιάννης Μήτρου συμμετέχουν σε εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.
Συγκεκριμένα όλο τον μήνα Οκτώβριο και μέχρι τέλος αυτού η Vmbeauty μοιράζει σε όλες τις γυναίκες αρωματικό σαπουνάκι σε σχήμα ροζ φιόγκου.
Παράλληλα...  

 
 
 
  σήμερα το πρωί προσέφερε σε δύο δραστήριους συλλόγους του Νομού Πιερίας, το Σύλλογο Κόρες Πιερίων οι Κατερινιώτισσες και το Σύλλογο Φίλων Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου, αρωματικά σαπουνακια σε σχήμα ροζ φιογκου που χαρίστηκαν με ενημερωτικό υλικό σε γυναίκες, σε σταντ που στήθηκε στον πεζόδρομο Κατερίνης.
"Δηλώνουμε αρωγοί και συμπαραστάτες σε όλους τους συλλόγους που επιτελούν κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο. Είμαστε πάντα δίπλα σας και πάντα θα στηρίζουμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στο κοινό καλό", τόνισε η κυρία Βίκυ Μήτρου, ενώ εξέφρασε τα θερμά της συγχαρητήρια στις κυρίες Πέγκυ Αλεξίου, Χρύσα Κωστού,  Δάφνη Μησιάκα, Χρύσα Σταμούλη, Νίκη Παπαδοπούλου και Κική Παντελιάδη και λοιπά μέλη των διοικητικών συμβουλίων γι αυτή την σημαντική πρωτοβουλία.