Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Θα εκλεγώ και πάλι Βουλευτής ακόμα και μέσα από τη φυλακή


    Oλόκληρο το άρθρο-παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη στην εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα":
 
 
«Στις 7 Οκτωβρίου 2020, ολόκληρο το ανθελληνικό κατεστημένο από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μέχρι ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, ενώθηκε και οδήγησε στο μεγαλύτερο δικαστικό έγκλημα της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας. Έκτοτε είμαι κρατούμενος στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη... 

 
θεωρώντας ότι πλέον δεν έχει αντίπαλο, προέβη σε σωρεία ανθελληνικών ενεργειών. Σφράγισε με αλυσίδες τα γραφεία της παράταξής μου στο Δήμο Αθηναίων, τέλεσε την πρώτη επίσημη ισλαμική προσευχή μετά την τουρκοκρατία στο τέμενος που έκτισε στην Αθήνα, διέλυσε τη βάση της οικονομίας μας, δηλαδή τη μικρομεσαία επιχείρηση, με το lockdown που ευνόησε σκανδαλωδώς το καρτέλ των σούπερ-μάρκετ και το αμαρτωλό τραπεζικό σύστημα. Άφησε τον Ερντογάν ανενόχλητο να κάνει έρευνες στη Ρόδο και το Καστελόριζο. Έχοντας μοιράσει 42 εκατομμύρια ευρώ στα διαπλεκόμενα κανάλια, ο Μητσοτάκης νομίζει πως αυτές οι αθλιότητες αποκρύπτονται από τον Ελληνικό λαό. Νομίζει πως όσο παραμένω στη φυλακή, θα πάψει να ηχεί η φωνή της εθνικής αντίστασης και θα καλύπτεται από τις καρικατούρες που προβάλλουν ολημερίς τα ΜΜΕ (Άδωνις, Βελόπουλος κλπ.). Πλανάται πλάνην οικτράν. Από την ημέρα της παράνομης φυλάκισής μου, πάνω από 1.000 Έλληνες ενεγράφησαν μέλη στο κόμμα μας, τους Έλληνες για την Πατρίδα. Ανάλογη αύξηση σημειώθηκε και στο κανάλι μου στο youtube, όπου κάθε παρέμβασή μου μέσα απ’ τη φυλακή κάνει εκατοντάδες χιλιάδες θεάσεις. Την εποχή που όλοι οι Έλληνες είναι φυλακισμένοι, η μόνη φωνή που εκφράζει την αντίσταση ενάντια στο σύστημα της διαφθοράς, μπορεί να προέρχεται μόνο μέσα από μία φυλακή. Ο λαός αναζητά μία πραγματική αντισυστημική δύναμη για να πολεμήσει τις αδικίες και το ρατσισμό που υφίσταται. Και η φωνή αυτή είναι οι Έλληνες για την Πατρίδα. Δημιουργείται ήδη η πλήρης οργανωτική δομή του κόμματός μας σε όλη την επικράτεια. Εκατοντάδες νέα στελέχη αναδεικνύονται, άνθρωποι που ξεχωρίζουν στις τοπικές κοινωνίες για την ακεραιότητα και την επιτυχημένη τους πορεία. Μας έχει εκπλήξει ευχάριστα η όρεξη για συμμετοχή στην προσπάθειά μας εκατοντάδων γιατρών, δικηγόρων, καθηγητών, αξιωματικών και άλλων εκλεκτών συμπολιτών μας. Τελικά η παράνομη φυλάκισή μου όχι μόνο δεν πτόησε τους συνέλληνες, όχι μόνο δεν τους τρομοκράτησε, αντιθέτως τους πείσμωσε και προκάλεσε την πιο ενεργή συμμετοχή τους στον πολιτικό τους αγώνα. Στόχος μας στις επόμενες εκλογές, που υπολογίζω ότι θα γίνουν μέσα στον επόμενο 1,5 χρόνο, να ριχτούμε στη μάχη με πληρέστατα ψηφοδέλτια σε όλη τη χώρα και να εισέλθουμε δυναμικά στη Βουλή. Ο Μητσοτάκης νόμισε πως φυλακίζοντάς με θα περιορίσει την άνοδό μας. Τα έως τώρα δεδομένα αποδεικνύουν το εντελώς αντίθετο. Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε είναι σαφέστατες. Ακόμα και οι συστημικές εταιρείες δημοσκοπήσεων θεωρούν βέβαιη την είσοδό μας στη Βουλή. Γι’ αυτό και η κυβέρνηση σχεδιάζει να εμποδίσει την απρόσκοπτη συμμετοχή μας στην εκλογική διαδικασία μέσω ενός ακόμα αντισυνταγματικού νομοθετήματος. Όμως, έχουν γνώση οι φύλακες και κάθε τέτοια απόπειρα εκτροπής, θα αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.

Θα μιλήσω στους αγαπητούς συνέλληνες όχι ως πολιτικός, αλλά ως άνθρωπος που στερείται την ελευθερία του με τον πλέον άθλιο και παράνομο τρόπο. Δεν έχω τη δυνατότητα να δω ούτε την οικογένειά μου ούτε τα αγαπημένα μου πρόσωπα καθώς έχουν απαγορεύσει ακόμα και τα επισκεπτήρια στις φυλακές. Οι απώλειες αυτές είναι τρομερές και εξοντωτικές για κάθε άνθρωπο, ιδίως όταν πηγάζουν από την εκδικητική μανία των κλεφτών και των απατεώνων του πολιτικού συστήματος. Ουδόλως διαμαρτύρομαι ούτε δυσανασχετώ για αυτή τη βάρβαρη αντιμετώπιση. Όταν ξεσκέπασα τα σκάνδαλα στη Βουλή και στο Δήμο Αθηναίων, όταν ανέκρινα με την πρέπουσα αυστηρότητα τους κλέφτες πολιτικούς, τραπεζίτες και καναλάρχες, ήξερα πως όλοι αυτοί θα αναζητήσουν απεγνωσμένα και με κάθε τρόπο εκδίκηση. Σήμερα πληρώνω την μάχη που δίνω απέναντι σε έναν εσμό απατεώνων που πλουτίζουν σε βάρος των Ελλήνων και καταστρέφουν με σχέδιο την πατρίδα. Το ηθικό μου παραμένει υψηλό γιατί υπηρετώ την Ελλάδα και το δίκαιο. Ενισχύεται ακόμη περισσότερο από την έμπρακτη υποστήριξη εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων. Αυτό ακριβώς φοβάται το σύστημα. Ότι παρά την ασταμάτητη προπαγάνδα, τα ψέματα και την πολεμική, ο πατριωτισμός των Ελλήνων παραμένει ακμαίος και διαθέτει ισχυρή πολιτική εκπροσώπηση. Οι Έλληνες για την Πατρίδα συνεχίζουν να ενισχύονται. Θα εκλεγώ και πάλι Βουλευτής ακόμα και μέσα από τη φυλακή. Το σχέδιο αφελληνισμού, ισλαμοποίησης και στοχοποίησης των Ελλήνων δεν θα περάσει. Ο αγώνας για εθνική ελευθερία συνεχίζεται.

Ηλίας Κασιδιάρης
Φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού

28 Νοεμβρίου 2020