Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Οι αποχρώσεις σε κραγιόν που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας - Ταιριάζουν σε όλες


 
   Γενικά, η αγορά προϊόντων μακιγιάζ είναι καθαρά μια πολύ προσωπική υπόθεση. Μια απόχρωση σε οποιοδήποτε προϊόν σπάνια θα ταιριάξει σε όλες. Και παρόλο που...  

 
 
μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο ισχύει σε αρκετά προϊόντα όπως πούδρες, make up και κονσίλερ, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τα κραγιόν.

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρείτε τέσσερις αποχρώσεις κραγιόν που ταιριάζουν σε όλες και πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας.

Κόκκινο

Ένα κόκκινο κραγιόν που είναι αρκετά τολμηρό για να φωτίζει το πρόσωπό σας, αλλά, ταυτόχρονα, και αρκετά βαθύ για να μην φαίνεται ξεβαμμένο, δεν πρέπει να λείπει από το μπουντουάρ καμιάς. Ιδίως όταν πρόκειται για εμφανίσεις που θέλετε να σαγηνεύουν.

Neutral

Για την ενίσχυση του φυσικού χρώματος των χειλιών σας είναι η καταλληλότερη επιλογή. Προτιμήστε ένα με ίσα μέρη σε ροζ και καφέ αποχρώσεις, με καθαρό φινίρισμα.

Ροζ

Αν και αρχικά μπορεί να φαίνεται ως μια ανησυχητικά φωτεινή απόχρωση, το ροζ προσθέτει μια ποπ διάθεση σε όσες το επιλέγουν. Αν σας φαίνεται πολύ έντονο, πατήστε το με τις άκρες των δαχτύλων σας μετά την εφαρμογή του στα χείλη σας, ώστε να διαχυθεί η χρωστική του ουσία.

Κοραλί

Τα κοραλί κραγιόν είναι πιο αποδεκτά από τις περισσότερες γυναίκες, καθώς η απόχρωσή τους δεν είναι και τόσο έντονη. Όσες, λοιπόν, δεν νιώθουν άνετα με έντονα κόκκινα ή πορτοκαλί χείλη, το κοραλί προσφέρει έναν όμορφο συνδυασμό και των δύο.