Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Μαρτυρίες από τα επεισόδια εναντίον οπαδών του Τραμπ


    
Οι «Antifa SCUM» έτρεξαν για τους λόφους σήμερα όταν προσπάθησαν να επιτεθούν στους ανθρώπους στο March for Trump, επειδή αυτοί οι άνθρωποι αντεπιτέθηκαν. Η Antifa περίμενε μέχρι το βράδυ, όταν το 99 % είχε φύγει, για να επιτεθεί σε αθώους ανθρώπους της... 

 
 #MAGA. Μητροπολιτική Αστυνομία, – κάνε τη δουλειά σου και μην συγκρατηθείς!». Αυτά έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι αντίπαλοι του εναντίον των υποστηρικτών του.

Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, διαδηλώνοντας υπέρ του εν ενεργεία Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, στον απόηχο των προεδρικών εκλογών. ​Η διαδήλωση ήταν ειρηνική στη μεγαλύτερη διάρκειά της, αλλά οι βίαιες διαμάχες ξεκίνησαν όταν διαδηλωτές που εναντιώνονται στον Τραμπ συγκεντρώθηκαν μερικά μέτρα μακριά από τον Λευκό Οίκο και επιτέθηκαν σε υποστηρικτές του προέδρου των ΗΠΑ που επέστρεφαν στα ξενοδοχεία τους.

Όπως διαβάζουμε στο Breitbart News ομάδες Antifa και BLM επιτέθηκαν σε γυναίκες, παιδιά, οικογένειες και ηλικιωμένους καθώς περπατούσαν στους δρόμους της Ουάσιγκτον το Σάββατο. Η Μητροπολιτική Αστυνομία απέκλεισε το BLM Plaza, ώστε οι συμμετέχοντες να μην μπορούσαν να περάσουν. Οι υποστηρικτές του Τραμπ έπρεπε να περάσουν μέσα από ένα κλοιό BLM, Antifa και μαύρους επιτιθέμενους για να φύγουν από την περιοχή. Μια μαύρη γυναίκα έσυρε έναν άνδρα με σημαία του Τραμπ. Οι ταραχοποιοί βγήκαν στο δρόμο και παρενόχλησαν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι προσπαθώντας να σχίσουν μια σημαία του Τραμπ από τα χέρια τους.

Μια μαύρη μητέρα με τα μικρά της παιδιά που φορούσαν καπέλο με θέμα το Blue Lives και μπλούζα Τραμπ είπε στους αστυνομικούς ότι ήθελε να ασκήσει κατηγορίες εναντίον των επιτιθέμενων. 
 
elkosmos.gr