Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Το απλό και εύκολο χτένισμα που θα λατρέψετε - Για να είστε περιποιημένες ακόμη και στην καθημερινότητα στο σπίτι


    
Με την παρούσα κατάσταση που βιώνουμε να απαιτεί ιδιαίτερη ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, η διάθεση όλων όσοι αναγκαστικά βρίσκονται και δουλεύουν από το σπίτι δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.

Η... 

 
περιποίηση και η φροντίδα του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών αποτελεί μία διέξοδο, φτιάχνοντας, έστω και στο ελάχιστο, την περίεργη διάθεσή σας.

Για εσάς, λοιπόν, που επιθυμείτε να ανανεώσετε την διάθεσή σας μπορείτε να πειραματιστείτε με τα μαλλιά σας και να τους κάνετε ένα εύκολο και πολύ γρήγορο χτένισμα, που άμεσα θα αλλάξει και την εικόνα σας.

Ξεχάστε τα εργαλεία styling που χρησιμοποιείτε και καταστρέφουν σιγά σιγά τα μαλλιά σας (πιστολάκι, πρέσα, ψαλίδι για μπούκλες) και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά.

Όταν κρατούν ακόμη λίγη υγρασία πιάστε τα σε έναν κότσο στριφογυρίζοντάς τα ή λίγες λίγες τούφες σε μικρά κοτσιδάκια πιάνοντάς τες με τσιμπιδάκια. Αφήστε τα έτσι πιασμένα για 3- 4 ώρες ή ακόμη και όλο το βράδυ αν θέλετε. Μόλις τα λύσετε θα εκπλαγείτε από τον φυσικό κυματισμό που μόλις απέκτησαν, με τον πιο απλό, εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Για μεγαλύτερη διάρκεια και περισσότερο όγκο μπορείτε να ψεκάσετε με λίγη λακ.