Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ "ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ



Οι επιπτώσεις των "άδειων" δρόμων στην οικονομία

Το lockdown που έχει επιβληθεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη εδώ και λίγες ώρες σε ολόκληρη τη χώρα, είναι το δεύτερο που περνάμε μέσα σε λίγους μήνες για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.  Το πλήγμα που δέχεται η οικονομία είναι ολέθριο. 
Στην Κατερίνη... 
 
τους τελευταίους μήνες καταστήματα κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Οι επιπτώσεις είναι αλυσιδωτές και έχουν τεράστιο αρνητικό αντίκτυπο σε όλα τα επαγγέλματα, σε επαγγελματίες, επιχειρηματίες και εργαζόμενους και σε κάθε φάσμα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής.
Πολλοί καταστηματάρχες ακούγοντας την κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιβληθεί νέο lockdown προχώρησαν σε προμήθειες εμπορευμάτων, κάνοντας ανοίγματα και τώρα απόμειναν ξεκρέμαστοι. 
Η οργή και η αγανάκτηση έχει πλέον ξεχειλίσει και οι ύβρεις και τα "μπινελίκια" εναντίον της κυβέρνησης "πέφτουν βροχή" και ακούγονται πλέον όλο και πιο έντονα και από στόματα γνωστών μέχρι πρότινος ψηφοφόρων και υποστηρικτών της Νέας Δημοκρατίας. Η όποια ανοχή έδειχναν μέχρι τώρα στα κυβερνητικά μέτρα φαίνεται να πηγαίνει περίπατο μπροστά στην οικονομική καταστροφή που αντιμετωπίζουν από την εφαρμογή αυτών των μέτρων.  
Ο κόσμος φυσικά στρέφεται και εναντίον των κομμάτων της αντιπολίτευσης τα οποία με τη στάση που κρατούν στην ουσία στηρίζουν τα κυβερνητικά μέτρα, καθώς και εναντίον των "προθύμων" της τοπικής αυτοδιοίκησης, οπαδών του διαρκούς ναι.