Υλικά
- 250 γρ. γραβιέρα τριμμένη
- 1 πιπεριά Φλωρίνης ψητή ψιλοκομμένη
- 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 230 γρ. γάλα
- 50 γρ. βούτυρο
- 1 αβγό
- 1 κ. γλ. πάπρικα
- 1/2 κ. γλ. μπαχάρι τριμμένο
- 1 1/2 κ. σ. θυμάρι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
- Τοποθετήστε χάρτινες θήκες σε ένα ταψάκι για μάφινς.
- Λιώστε το βούτυρο σε ένα μικρό μπρίκι ή στο φούρνο μικροκυμάτων.
- Σε ένα μπολ τοποθετήστε το αλεύρι, το θυμάρι, το μπαχάρι, την πάπρικα και την τριμμένη γραβιέρα.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε το αβγό με το γάλα και το λιωμένο βούτυρο και ρίξτε το μείγμα σε εκείνο με το αλεύρι.
- Ανακατέψτε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
- Μοιράστε το μείγμα ομοιόμορφα στις θήκες και ψήστε για περίπου 23 λεπτά.