Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Τζήμερος, Κρανιδιώτης και Φράγκος θέλουν να κατέβουν μαζί στις εκλογές


 
  Στον χώρο που, συνηθίζουμε να λέμε, ότι βρίσκεται δεξιότερα της ΝΔ, ασχέτως αν αυτό, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, γίνονται διεργασίες για την κοινή κάθοδο κάποιων κομμάτων στις επόμενες εκλογές.

Ο... 

 
Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Θάνος Τζήμερος συζητούν για να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης με την «Νέα Δεξιά» εμφανίστηκε ξανά στο προσκήνιο με την προκαταρκτική έρευνα για τους τρεις επικεφαλής των κομμάτων της Αριστεράς: Τσίπρα, Κουτσούμπα και Βαρουφάκη για την στάση τους την ημέρα του «Πολυτεχνείου». Ο Θάνος Τζήμερος με την «Δημιουργία Ξανά» ως γνωστόν σε πολλές από τις συνεντεύξεις του έχει καυτηριάσει τα κακώς κείμενα της Αριστεράς και των πρακτικών που αυτή ακολουθεί.

Στις προηγούμενες εκλογές και αυτοί, όπως και άλλοι, συμμετείχαν αλλά δεν κατάφεραν κάτι άξιο λόγου, τώρα σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής» και οι δύο ενδιαφέρονται για την συμμετοχή στο εγχείρημά τους και του εν αποστρατεία Στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη, που στο παρελθόν ακούγονταν σε όποια προσπάθεια ήθελαν να κάνουν κάποιοι στα δεξιά της ΝΔ, αλλά μέχρι εκεί.

Για ακόμη μια φορά διαβάζουμε για προσπάθειες που σαν σκοπό έχουν να ενώσουν εκλογικά ποσοστά για να διεκδικήσουν την είσοδο στην βουλή αλλά κοιτώντας στο, όχι πολύ μακρινό παρελθόν βλέπουμε ότι οι περισσότερες είτε μένουν στο «θα» είτε αποτυγχάνουν.   

elkosmos.gr