Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Γεμίσαμε ηλίθιους* και εθνικά επιζήμιους πολιτικούς

 

   
Γράφει ο Χάρης Μιχαλακόπουλος... 


Ζούμε την επιτομή των ηλιθίων πολιτικών και της ηλίθιας πολιτικής που εφαρμόζουν κόντρα σε όλα τα εθνικά συμφέροντα..

Ας θυμηθούν κάποια στιγμή ότι τους ψηφίζουν πολίτες της Ελλάδας και όχι πολίτες του κόσμου. Είναι παντελώς επιζήμιοι και δυστυχώς πλέον οι βλάβες που προκαλούν στην εθνική κυριαρχία τείνουν να γίνουν ανεπανόρθωτες. Μιλάω για... 


 

το Μητσοτάκη, τον Τσίπρα και τη Φώφη (το επώνυμο της είναι πολύ βαρύ για να το ¨λερώσω¨)…

Πρέπει να είναι οι μοναδικοί, εάν όχι από τους ελάχιστους που έτρεξαν, με τέτοια ταχύτητα, να υποβάλουν τα σέβη τους σε έναν μη ακόμα εκλεγμένο πρόεδρο, όπως παραδέχεται το ίδιο το αμερικανικό κράτος το οποίο δεν έχει επικυρώσει ακόμα κανένα αποτέλεσμα λόγω των γνωστών ενστάσεων…

Άλλωστε δεν είναι πρωτόγνωρο στην Αμερική ο πρόεδρος να κρίνεται στα δικαστήρια, με πρόσφατο παράδειγμα την αναμέτρηση Μπους – Γκορ.


 

Υπενθυμίζουμε, σε όσους ξεχνούν ή κάνουν ότι δεν θυμόνται, ότι όλοι αυτοί που κατηγορούν τώρα τον Donald Trump ότι δίνει πλήγμα στην Δημοκρατία, με το να λέει για νοθεία, οι ίδιοι ήταν που φώναζαν και διαρρηγνύαν τα ιμάτια τους στο πρόσφατο παρελθόν, υπέρ των δικαστηρίων για να μη βγει ο Μπους.

Πραγματικά ο ατελείωτος ραγιαδισμός τους ή απλώς η έμφυτη ηλιθιότητα που έχουν, μας κάνει να θυμόμαστε την παροιμία “θέλει η π****** να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει”. Με το ρυθμό που παράγουμε τέτοιους πολιτικούς, στο μέλλον δεν θα μας φτάνει μία θητεία Εθνικής διακυβέρνησης για να μας σώσει. Θα χρειαζόμαστε πρωθυπουργό τον ίδιο τον Χριστό και υπουργούς όλους τους Αγίους.


Κλείνοντας επανέρχομαι στην εσωτερική πολιτική σκηνή, η οποία άλλωστε μας ενδιαφέρει άμεσα, με μια ευχή.

 

Να πάψει πλέον ο κόσμος να ψηφίζει για το μικρό-συμφέρον του και να σκεφτεί λίγο την πατρίδα και το μέλλον των παιδιών του. Γιατί τελικά ο κόσμος έπαψε να σκέφτεται ακόμα και το καλό των παιδιών, τα οποία ο ίδιος έκανε και έφερε στην κοινωνία…

Μια κοινωνία που δεν της δίνει κανένα μέλλον ο σημερινός ψηφοφόρος με τις επιλογές του.

Σταματήστε λοιπόν να ρίχνετε στις κάλπες τα κηδειόχαρτα των παιδιών σας. Εσείς οι ίδιοι τα δολοφονείτε με την ψήφο σας. Ψηφίστε μία φορά (ή πολλές φορές) για την Ελλάδα μας, το μέλλον της και το μέλλον των παιδιών σας….

* Υ.Γ…Οι πέντε απαράβατοι νόμοι της ανθρώπινης ηλιθιότητας…

Σύμφωνα με μια έρευνα του Ιταλού καθηγητή Κάρλο Μ. Τσιπόλα που δημοσιεύθηκε το 1976.

Νόμος 1. Πάντα υποτιμούμε τον πραγματικό αριθμό των ηλίθιων γύρω μας.

Νόμος 2. Η πιθανότητα να είναι κάποιος ηλίθιος δεν έχει να κάνει με κανένα άλλο από τα χαρακτηριστικά του.

Νόμος 3. Ένας ηλίθιος άνθρωπος είναι ένας άνθρωπος που προκαλεί απώλειες σε άλλους ανθρώπους, παρόλο που εκείνος δεν αποκομίζει τίποτα ή μπορεί και ο ίδιος να έχει απώλειες.

Νόμος 4. Οι όχι ηλίθιοι άνθρωποι υποτιμούν πάντα την δύναμη των ηλίθιων.

Νόμος 5. Ένας ηλίθιος άνθρωπος είναι το πιο επικίνδυνο είδος ανθρώπου. 

 akromolio.gr