Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Kαλέσαμε τον Τσίπρα να κηρύξει γενική ανυπακοή και εξέγερση και αμέσως του έβγαλαν σκάνδαλο!



Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Η κυβέρνηση τρέμει την λαϊκή οργή. Τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί η αντιπολίτευση να καλέσει τον κόσμο σε ανυπακοή ενάντια στα αντισυνταγματικά, αναποτελεσματικά και... 

 
 
φασιστικά μέτρα του lockdown. Δε θεωρούμε τυχαίο, ότι μόλις εμείς, από το The Flag Report, προτρέψαμε τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να βγάλει τον κόσμο στο πεζοδρόμιο, διότι η χώρα πλέον οδεύει σε οικονομική και γεωπολιτική καταστροφή, οι κυβερνώντες, θυμήθηκαν ξαφνικά, να εμπλέξουν προσωπικά τον Τσίπρα στην υπόθεση της Folli Follie.

Ο κυβερνητικός πανικός, δικαιώνει την εκτίμησή μας, ότι η Κυβέρνηση και η ΝΔ, έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, με τη διαχείριση της πανδημίας. Αρκεί, ένας έντιμος εισαγγελέας, να ψάξει να βρει τι έχει γίνει με τις θεραπείες, τον αριθμό των κρουσμάτων και τα εμβόλια. Είναι η πρώτη φορά, μετά την Κυβέρνηση Τσολάκογλου και τη συνεργασία της με το Ναζιστικό καθεστώς, που Ελληνικό πολιτικό προσωπικό μπορεί να συρθεί στο διεθνές ποινικό δικαστήριο.

Η δική μας η εκτίμηση είναι, ότι η Κυβέρνηση δεν προέβη σε αυτή την κίνηση, κατά του Τσίπρα, για προεκλογικούς λόγους, όπως ισχυρίζεται μερίδα του Τύπου. Θα ήταν ανόητο οι «γάτες» του Μαξίμου, να κάψουν ένα τέτοιο χαρτί, μήνες ολόκληρους πριν από τις εκλογές εάν και εφόσον αυτές τελικά, προκηρυχθούν. Είναι καθαρά, ένας στυγνός εκβιασμός προς τον Αλέξη Τσίπρα. Εάν κουνηθείς, του λένε, εμείς θα σε βάλουμε μέσα! Αυτό, νομίζω, είναι το ξεκάθαρο και αδίστακτο μήνυμα της κυβέρνησης προς την Αξιωματική Αντιπολίτευση. Επίσης, διακριτικά και σαφέστατα, του υπενθυμίζουν, ότι τον κρατάνε και με την υπόθεση του Παπαγγελόπουλου με το παραδικαστικό, η οποία μπορεί στείλει τον Αλέξη Τσίπρα στην φυλακή.

Η αντιπολίτευση, είναι πολιτικά, στο καναβάτσο. Έχει σκάνδαλα και το εκλογικό σώμα της έχει γυρίσει μόνιμα και μάλλον ανεπιστρεπτί την πλάτη. Ο πολιτικά ραδιενεργός από τα μνημόνια και την εσχάτη προδοσία του Ελληνικού λαού, Γιώργος Παπανδρέου, μπορεί μόνο να βλάψει την αντιπολίτευση και τα χαριεντίσματα της Κουμουνδούρου με αυτό το πρόσωπο, θα την στείλουν ακόμα χαμηλότερα στις δημοσκοπήσεις. Μπορεί ο Γιώργος να τάζει λαγούς με πετραχήλια στον Τσίπρα, τώρα που θεωρεί ότι έχει εκλεγεί ο Μπάιντεν, αλλά η αλήθεια είναι, πως η αξιολογική πολιτική κρίση του ΓΑΠ, είναι γενικά, για τα πανηγύρια. Βρισκόμαστε σε ένα κοσμοσυστημικό μεταβατικό στάδιο, όπου η Αριστερά, θα πρέπει να επαναξιολογήσει εκ θεμελίων τις απόψεις της, τις κοσμοθεάσεις της και τον ρόλο της μέσα στο πολιτικό σύστημα, εάν βέβαια θέλει να έχει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση της πολιτικής ατζέντας. Εάν προσεγγίσει ακόμα περισσότερο τις σάπιες ελίτ, που εκφράζει ο ΓΑΠ, τότε είναι άξια της μοίρας της και θα σαρωθεί από τις παγκόσμιες αλλαγές που είναι εμπρός των πυλών της ανθρωπότητας. 
 
 theflagreport.com