Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Τις κρύες μέρες του χειμώνα τα μάτια σας στεγνώνουν πιο εύκολα. Διαβάστε από τα Οπτικά Ανδρεάδη τι μπορείτε να κάνετε...



   
  Κατά τους χειμερινούς μήνες, όταν ο αέρας είναι πιο ξηρός έτσι βιώνουμε κάποια συμπτώματα που είναι ενοχλητικά. Όχι... 

 
 
μόνο το δέρμα αισθάνεται ξηρό και ερεθισμένο αλλά και τα μάτια σας μπορούν να επηρεαστούν. Στατιστικά έχουν δείξει αυξημένα συμπτώματα κνησμού, ξηρότητας στα μάτια μας τους χειμερινούς μήνες.

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν αρκετά για να λιπαίνουν/ενυδατώνουν το δέρμα τους πολύ συχνά κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών, αλλά ξεχνούν τα μάτια τους.

Τα μάτια αισθάνονται ξηρότητα περισσότερο από άλλα μέρη του σώματος. Τα μάτια σας δέχονται επίθεση από ξηρό αέρα στο σπίτι και στο αυτοκίνητό σας και ψυχρό αέρα σε εξωτερικούς χώρους. Αυτές οι συνθήκες μπορούν να στεγνώσουν τα μάτια και να προκαλέσουν αυξημένη δακρύρροια και φαγούρα.

Υπάρχουν πολλές μη συνταγογραφούμενες σταγόνες που μπορούν να λιπαίνουν τα μάτια.

Οι τεχνητές σταγόνες δακρύων μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές την ημέρα και, αν δεν έχουν συντηρητικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη περισσότερο. Πολλά λιπαντικά δάκρυα έρχονται σε μεμονωμένες αμπούλες που έχουν τουλάχιστον 3 ή 4 σταγόνες η κάθε μία. Κοστίζουν λίγο περισσότερο από τις σταγόνες που έρχονται σε ένα μπουκαλάκι αλλά είναι βολικό να το μεταφέρετε στην τσέπη ή στο πορτοφόλι σας.

Εάν δε δείτε κάποια βελτίωση στην ξηρότητα των ματιών σας θα πρέπει να επισκεφτείτε τον οφθαλμίατρό σας ή τα καταστηματα μας .

https://lenshop.gr