- 5 ντομάτες κομμένες στα οκτώ
- 3 κ. σ. ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. σκόρδο λιωμένο
- Αλάτι, πιπέρι
- 700 γρ. γαρίδες μεσαίου μεγέθους καθαρισμένες
- 1/2 φλ. τσαγιού φρεσκοκομμένο μαϊντανό
- 2 κ. σ. χυμό λεμονιού
- 1 φλ. τσαγιού φέτα σε κύβους
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 230 βαθμούς.
- Τοποθετήστε τις ντομάτες σε ένα ταψί και πασπαλίστε με το ελαιόλαδο και το σκόρδο.
- Αλατοπιπερώστε και ψήστε για 20 λεπτά.
- Απομακρύνετε από το φούρνο το ταψί και προσθέστε τις γαρίδες, το μαϊντανό και το χυμό λεμονιού.
- Πασπαλίστε με τη φέτα και ψήστε για επιπλέον 10- 15 λεπτά, μέχρι να μαγειρευτούν οι γαρίδες.