Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

ΕΓΙΝΕ ΡΕΖΙΛΙ! ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ η Ζέττα Μακρή (μετά το άγριο κράξιμο) τα περί προστίμων στους μαθητές...



     
Μετά το χαμό στα social media και τις οργισμένες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση, η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή αναγκάστηκε να πάρει πίσω την απαράδεκτη δήλωση για πρόστιμα σε μαθητές που δεν τηρούν τα μέτρα κατά του κορονοϊού μετά το σχολείο.

«Δεν... 
 
 
υπάρχει πρόβλεψη για πρόστιμα συγκεκριμένα σε μαθητές», αναφέρει σε ανάρτησή της αργά το βράδυ στα social media η κ. Μακρή.

«Σε συνέχεια της σημερινής συζήτησης, διευκρινίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για πρόστιμα συγκεκριμένα σε μαθητές. Με σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητα -και ειδικά με τους μαθητές μας- έχουμε συνεργαστεί άριστα μέχρι στιγμής, τηρούν τα μέτρα σχολαστικά, και αναμένουμε το ίδιο και για τη συνέχεια», έγραψε συγκεκριμένα η κ. Μακρή.

Τι είπε για το πρόστιμο η Ζέττα Μακρή
Η Ζέττα Μακρή φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής (24.01.2021) στην πρωινή εκπομπή του Mega και ρωτήθηκε αν τα παιδιά θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο αν δεν ακολουθήσουν τα μέτρα.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η Ζέττα Μακρή είχε πει: «Θα υπάρχει πρόστιμο στα παιδιά τα οποία δεν τηρούν τους κανόνες, οι οποίοι είναι κανόνες για όλο τον πληθυσμό».

Η υφυπουργός Παιδείας ρωτήθηκε επίσης για το αν υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός για να επιστρέψουν τα παιδιά στο σπίτι τους μετά το σχολείο, όπως π.χ. το δίωρο για τα ψώνια.

Όπως είπε η υφυπουργός, δεν γνωρίζει αν υπάρχει χρονικός περιορισμός αλλά αυτό που ξέρει είναι πως ο χρόνος για την επιστροφή στο σπίτι δεν θα είναι απεριόριστος.


Σε συνέχεια της σημερινής συζήτησης,διευκρινίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για πρόστιμα συγκεκριμένα σε μαθητές.Με σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητα,& ειδικά τους μαθητές μας έχουμε,συνεργαστεί άριστα μέχρι στιγμής,τηρούν τα μέτρα σχολαστικά & αναμένουμε το ίδιο για την συνέχεια— Ζέττα Μ. Μακρή (@ZettaMakri) January 24, 2021 
 
 press-gr.com