Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ-ΦΙΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΕΜΜΙΣΘΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ



Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΛΟΥ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗ ΣΕ ΘΕΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ


Στις 14 Δεκεμβρίου 2020 το blog Λευτεριά δημοσιοποίησε την πρόθεση του Δημάρχου Κατερίνης να προσλάβει ειδικό συνεργάτη - δημοσιογράφο με καταληκτική προθεσμία υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων έως 17-12-2020.

Τότε... 

είχε προξενήσει μεγάλη εντύπωση η προσθήκη στην απόφαση Δημάρχου που έδινε την δυνατότητα πρόληψης ατόμου με απλό απολυτήριο λυκείου.

Ω του θαύματος, μία ημέρα μετά την λήξη της προθεσμίας, με την αριθμ. 39428/18-12-2020 απόφαση Δημάρχου προσλαμβάνεται η Αικατερίνη Τσαλού ως ειδικός συνεργάτης - δημοσιογράφος (κάτοχος απλού απολυτηρίου λυκείου).

Σε μία εποχή έντονης ανασφάλειας, λόγω μεγάλων κοινωνικών και οικονομικών ανισοτήτων, με ένα μεγάλο κομμάτι της νεολαίας να βρίσκεται στην ανεργία και ένα άλλο να μετατρέπεται σε οικονομικούς μετανάστες, αποτελεί τεράστια πρόκληση η νέα προσθήκη στην ομάδα των ΕΜΜΙΣΘΩΝ συνεργατών του Δημάρχου να γίνεται με ευνοιοκρατικούς όρους.


Σήμερα που πλεονάζουν οι νέοι με πτυχία, μεταπτυχιακούς τίτλους, καθώς και σημαντικές επιστημονικές και επαγγελματικές περγαμηνές, ο κ. Κουκοδήμος επιλέγει για μία ακόμη φορά να προσλάβει για ειδικό συνεργάτη άτομο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος.

ΟΜΑΔΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ!