Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Πάμε για καφέ σε κάποια εισαγγελία;

  


Αν κατάλαβε κάποιος τι νόημα είχε η σημερινή επίσκεψη του δημάρχου Κατερίνης στον εισαγγελέα να μου πει κι' εμένα διότι νομίζω πως η λογική λέει: 






Όταν κάποιος θίγεται από τις σοβαρότατες καταγγελίες ενός προέδρου οργανισμού του δήμου όπως τις παραθέτει στο κείμενο της παραίτησής του, τότε επισκέπτεται την εισαγγελία για να καταθέσει μήνυση έτσι ώστε όλοι να προσκομίσουν τα όποια αποδεικτικά στοιχεία έχουν και να λάμψει η αλήθεια.
Το να επισκέπτεται τον αρμόδιο εισαγγελέα και να ζητά να καλέσει τον καταγγέλλοντα για να δώσει εξηγήσεις ή και αποδεικτικά στοιχεία χωρίς να έχει καταθέσει όμως μήνυση δε μπορεί να είναι τίποτε άλλο από τη νέα έκδοση του ''πάμε για καφέ σε κάποια εισαγγελία''.
Σε κάποιους πολίτες μπορεί αυτή η τακτική να ''πιάνει'' αλλά υπάρχουν και άλλοι πολλοί θα έλεγα που δεν ανήκουν στην κατηγορία των πρόθυμων υποτακτικών και δε τρώνε κουτόχορτο από βαρύγδουπες ανακοινώσεις περί εισαγγελέα οι οποίες στην πράξη είναι κενού περιεχομένου.

ΥΓ. Οι καταγγελίες περιέχουν ονόματα, διευθύνσεις, έγγραφα και αριθμούς αλλά μάλλον αυτά για τους ''άρχοντες'' μας πρέπει να είναι ψιλά γράμματα.

Ένας νομοταγής πολίτης.