Υλικά
- 150 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
- 100 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 130 γρ. καστανή ζάχαρη
- 1 αυγό
- 1 κρόκο αυγού
- 2 κ. γλ. βανίλια
- 300 γρ. αλεύρι
- 1/2 κ. γλ. μαγειρική σόδα
- 100 γρ. κουβερτούρα σε χοντροκομμένα κομμάτια)
Εκτέλεση
Βήμα 1
Αρχικά, σε ένα μπολ χτυπάτε το βούτυρο με την κρυσταλλική και την καστανή ζάχαρη.
Βήμα 2
Προσθέτετε το ολόκληρο αυγό, τον κρόκο και τη βανίλια.
Βήμα 3
Συνεχίζοντας το ανακάτεμα ρίχνετε σιγά σιγά το αλεύρι και τη σόδα.
Βήμα 4
Τέλος προσθέτετε την κουβερτούρα.
Βήμα 5
Πλάθετε σε μικρά μπαλάκια και τοποθετείτε σε μια λαδόκολλα στο ταψί με αρκετή απόσταση μεταξύ τους γιατί τα μπισκότα θα απλώσουν κατά το ψήσιμο.
Βήμα 6
Ψήνετε στους 170 βαθμούς για περίπου 10- 12 λεπτά.
https://www.newsbeast.gr