Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Μυρωδιά από ψάρι: To εύκολο κόλπο για να μη βρωμάει το σπίτι


  
Αν δεν έχεις ψησταριά εξωτερικού χώρου κι αν δεν σου αρέσει η επιλογή της... 

 
 
σούπας με βραστό ψάρι, το grill θα σε σώσει. Το πρόβλημα βέβαια μετά από κάθε ψήσιμο ψαριού ξεκινά τη στιγμή που τελειώνει το ψήσιμο και το σπίτι μυρίζει για ώρες και για μέρες ψάρι ψητό.

Και δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό ειδικά μέσα στο κρύο, το να προσπαθείς να κάνεις το σπίτι να ξεμυρίσει.

Και πόσα κεριά να ανάψεις και πόσα αρωματικά να κάψεις.

Το μυστικό είναι να δουλέψεις κόντρα στις οσμές, τη στιγμή που μαγειρεύεις το ψάρι. Και υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί τρόποι για να πολεμήσεις τις οσμές.

Ξίδι: Ένα κατσαρολάκι να βράζει με νερό και ξίδι λευκό στη διάρκεια του ψησίματος, θα σε σώσει.

Eναλλακτικά κόψε λεμόνι και βράστο.

Ψήσε ένα μυρωδάκο κέικ αμέσως μετά το ψάρι.

Βράσε στικς κανέλας ή αιθέριο έλαιο λεβάντας.

Κόψε μια πατάτα, πασπάλισέ τη με αλάτι και τρίψε με αυτήν τα σκεύη μετά το ψήσιμο ψαριού.