Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Πως να κάνετε σπιτικό φυστικοβούτυρο - Εύκολα και γρήγορα

 

Υλικά 

2 φλ. τσαγιού φιστίκια ψημένα
1-2 κ. σ. μέλι ή ζάχαρη
Επιπλέον αλάτι για τη γεύση, προαιρετικά

  

 

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε τα φιστίκια σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.

Βήμα 2
Χτυπήστε τα μέχρι να πολτοποιηθούν για περίπου 4- 5 λεπτά.

Βήμα 3
Προσθέστε τη ζάχαρη ή το μέλι και το αλάτι και συνεχίστε το χτύπημα.

Βήμα 4
Τοποθετήστε σε ένα βάζο και διατηρήστε σε θερμοκρασία δωματίου αν το καταναλώσετε άμεσα. Διαφορετικά στο ψυγείο.