Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Ορεστιάδα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή αποφάσισε η Επιτροπή Αγώνα για το ΚΥΤ Φυλακίου

  
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ερχόμενη Παρασκευή 5 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας,αποφάσισε πριν από λίγο η Επιτροπή Αγώνα στη συνάντηση που είχε στο δημαρχείο της πόλης με εκπροσώπους φορέων της περιοχής.

Η... 

 
εκδήλωση αυτή θα γίνει προκειμένου οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και ολόκληρου του Έβρου να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου που σχεδιάζει η κυβέρνηση και να ακυρωθεί αυτό το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που πάει να γίνει.

Στην συγκέντρωση έδωσαν το παρόν ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κώστας Ζάχαρης, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δημητριακών Ορεστιάδας Η “ΕΝΩΣΗ” Λάμπρος Κουμπρίδης, η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Μεμετζή και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης που επιτέλους θα ενισχύσουν με την παρουσία τους την Επιτροπή Αγώνα.

Αν και σήμερα είμαστε στην Κυριακή και θα έπρεπε μετά την προκλητική ανάρτηση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ της ενοικίασης 33,5 στρεμμάτων για επέκταση της δομής οι κινήσεις να είναι ΑΜΕΣΕΣ, όπως ειπώθηκε μεσολαβεί Τσικνοπέμπτη και μάλλον για κάποιους προέχει να ψήσουμε κρέατα και όχι ότι μας… ψήνουν από τον Σεπτέμβριο Μηταράκης και Κυβέρνηση. Αλλά εντάξει Βασίλης Μαυρίδης είναι αυτός, μας έχει συνηθίσει μήνες τώρα σε… χαλαρές και αργές αντιδράσεις. Εξάλλου άλλαξε φωτογραφία στο προφίλ του, είναι… τεράστια αγωνιστικότητα και αυτό για τον δήμαρχο Ορεστιάδας, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.  

evros-news.gr