Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΦΟΒΕΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΕ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)


 Απίστευτο τροχαίο ατύχημα με έναν οδηγό τραυματία σημειώθηκε  στις 3 η ώρα περίπου σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή της πλατείας Ηρώων στην Κατερίνη.
Ο οδηγός του "τρελού" Ι.Χ αυτοκινήτου, το οποίο βγήκε από την οδό...
 

Βελισσαρίου, για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, διέσχισε με ιλιγγύωδη ταχύτητα την οδό 28ης Οκτωβρίου, ξήλωσε μεταλλική κολόνα του φούρνου «Κατσαρός», προσέκρουσε με δύναμη σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, στη γωνία με την οδό Αναπαύσεως, το οποίο και εκτινάχθηκε μέχρι το απέναντι πεζοδρόμιο, και εισέβαλε με φόρα μέσα στο κατάστημα Autosport του Παντελή Τσιακίρη, προσκρούοντας πάνω στα κατεβασμένα ρολά του. Ευτυχώς το κατάστημα ήταν κλειστό εκείνη την ώρα, αλλά και το τρακάρισμα πάνω στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο μείωσε κάπως τη φόρα του ανεξέλεγκτου οχήματος, αλλιώς θα έφτανε στα βάθη του καταστήματος με ανυπολόγιστες συνέπειες.
Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα στο πολυσύχναστο αυτό σημείο της πόλης, επειδή λόγω και της ώρας δεν υπήρχε κίνηση πεζών και αυτοκινήτων.
Στην περιοχή έσπευσαν η Τροχαία και Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης ο τραυματισθείς οδηγός.