Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Το προϊόν που οι περισσότερες γυναίκες έχουν στην τσάντα τους κάθε στιγμή


   Όλες οι γυναίκες βάζουν στην τσάντα τους, αντικείμενα που θεωρούν πρώτης ανάγκης, όπως κλειδιά, τηλέφωνο, πορτοφόλι. Όμως, υπάρχει ένα προϊόν που είναι πιθανό να βρίσκεται σε περισσότερες από τις μισές τσάντες γυναικών.
Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το...  

 
lip balm μας. Σε μια έρευνα στην οποία συμμετείχαν 574 γυναίκες, το 53,66% από αυτές δήλωσαν ότι από όλα τα προϊόντα ομορφιάς, είναι πιο πιθανό να έχουν στην τσάντα τους το lip balm τους, ένα προϊόν που δεν αποχωρίζονται ποτέ.

Και δεν τις κατηγορούμε! Ανεξάρτητα από την εποχή, το lip balm είναι απαραίτητο. Είτε υπάρχει πολύ ζεστός καιρός, κρύο ή ξηροδερμία, τα χείλη μας χρειάζονται κάθε στιγμή ενυδάτωση και θεραπεία.

Ποια άλλα όμως προϊόντα οι γυναίκες επιμένουν να βάζουν στην τσάντα τους πριν φύγουν από το σπίτι;

Ενώ το lip balm αποτελεί την πρώτη επιλογή των γυναικών, η μάσκαρα είναι το αμέσως επόμενο πιο δημοφιλές προϊόν ομορφιάς που δε θέλουμε να αφήσουμε στο σπίτι όταν πάμε σε κάποιο επαγγελματικό ή προσωπικό ραντεβού, με ποσοστό 22,13%. Και γιατί όχι;

Η μάσκαρα είναι μια εύκολη λύση για να είμαστε πάντα περιποιημένες και να έχουμε ένα σαγηνευτικό βλέμμα κάθε στιγμή. Είναι εύκολη στην εφαρμογή και μπορείς -με μια και μόνο κίνηση- να κάνεις το βλέμμα σου να φαίνεται φρέσκο ​​και φωτεινό κάθε στιγμή.

Στη συνέχεια, με 6,10% των ψήφων έρχεται το ξηρό σαμπουάν. Μετά από τρέξιμο ή μια βόλτα με το ποδήλατο, αν δεν έχεις χρόνο να λουστείς, ένα στεγνό σαμπουάν σε βγάζει ασπροπρόσωπη όταν θέλεις τα μαλλιά σου να φαίνονται φρέσκα και λαμπερά.

Το τέταρτο πιο δημοφιλές ήταν τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, με 5,4% των ψήφων. Η τελευταία επιλογή με 4,7% των ψήφων είναι η πούδρα, ένα προϊόν που παλιότερα έκανε θραύση και θα βλέπαμε σίγουρα στην πρώτη θέση της λίστας.