Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Το ''ευχαριστώ'' του Μπαγκλαντές σε Αγγελοπούλου-Αθήνα: Συνάπτει στρατιωτική συμφωνία με Τουρκία!



Ανδρέας Μουντζουρούλιας  

   Σύμφωνα με τη δήλωση που έγινε η ισχύς του πυροβολικού του Μπαγκλαντές θα ενισχυθεί περαιτέρω με το σύστημα πυραύλων Land-to-Surface TRG-300 KAPLAN, το οποίο έχει μέγιστη εμβέλεια 120 χιλιομέτρων.

Ο... 
 
 
πύραυλος TRG-300 KAPLAN αναπτύχθηκε από τον Roketsan από τον πύραυλο πυροβολικού TR-300 KASIRGA. Το KAPLAN χρησιμοποιείται ενεργά από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις σε διασυνοριακές επιχειρήσεις κατά του Ιράκ και της Συρίας.

Ο πύραυλος TRG-300 KAPLAN, που έχει εμβέλεια περίπου 120 χιλιομέτρων, έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί ισχυρό αποτέλεσμα στους στόχους της γης με την τιμή χαμηλής κυκλικής απόκλισης (CEP).

Τι θα απαντήσει τώρα η κ. Αγγελοπούλου που βιαζόταν να συνεργαστεί με το Μπαγκλαντές για τους εορτασμούς της εθνικής μας παλιγγενεσίας; Όπως φαίνεται η περιβόητη Επιτροπή για τον επετειακό εορτασμό των 200 χρόνων της Εθνεγερσίας, έχει βαλθεί να προκαλεί τον Ελληνισμό.

Δείτε χαρακτηριστικά τι είχε αναφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter:

«Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Πρέσβη του Μπαγκλαντές Ashud Ahmed. Η 200η επέτειος ανεξαρτησίας της Ελλάδας συμπίπτει με την 50η επέτειο ανεξαρτησίας του Μπαγκλαντές. Ανταλλάξαμε ιδέες & συμφωνήσαμε να εξετάσουμε τη δυνατότητα συνδυασμού δράσεων στο πλαίσιο των εορτασμών».
Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Πρέσβη του Μπαγκλαντές Ashud Ahmed. Η 200η επέτειος ανεξαρτησίας της Ελλάδας συμπίπτει με την 50η επέτειο ανεξαρτησίας του Μπαγκλαντές. Ανταλλάξαμε ιδέες & συμφωνήσαμε να εξετάσουμε τη δυνατότητα συνδυασμού δράσεων στο πλαίσιο των εορτασμών. GA  

 
 
pentapostagma.gr