Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Μαμά, είμαι καλά, γλίτωσα, πήγε να με σκοτώσει

  
 
 Με μαχαίρωσε στον λαιμό και αλλού, δεν μπορώ να μιλήσω πολύ γιατί πονάω. Μαμά, είμαι καλά, γλίτωσα, πήγε να με σκοτώσει…

 
Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της φοιτήτριας Γεωργίας Καλτσούνη μόλις επικοινώνησε με τους γονείς της, αμέσως μετά την έξοδό της από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Molinette του Τορίνο, όπου νοσηλευόταν από το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Η 21χρονη φοιτήτρια είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση από τον Αλβανό πρώην σύντροφό της Τζετμίρ Κουρτσμαϊλάι σε πάρκινγκ κοντά σε στάση του μετρό του Τορίνο, με τους καραμπινιέρους να συλλαμβάνουν αμέσως τον 27χρονο, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ζούμε έναν εφιάλτη, ο Θεός μάς βοήθησε και έζησε το κοριτσάκι μας. Η Γεωργία ζει από θαύμα. Αυτός τη μαχαίρωσε παντού, στον λαιμό, στον θώρακα, στην κοιλιά της. Ήθελε να τη χτυπήσει στην καρδιά. Έγινε θαύμα και οι μαχαιριές δεν πείραξαν κάποιο όργανό της. Αχ και να ήμουν τώρα δίπλα της, στο πλευρό της, δήλωσε συγκλονισμένη στη Realnews η μητέρα της φοιτήτριας.

Κοντά στη Γεωργία βρίσκεται συνεχώς η αδελφή της Άρτεμις, που σπουδάζει τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην ίδια πόλη. Όπως ενημέρωσε η ίδια τους γονείς της, η Γεωργία μετά την έξοδό της από τη ΜΕΘ μεταφέρθηκε σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου, με τους γιατρούς να μιλούν για ένα "μικρό θαύμα".

"Διέφυγε τον κίνδυνο, αλλά δεν μπορούμε να πάμε να τη δούμε. Λόγω κορονοϊού δεν έχουμε βρει ακόμα τον τρόπο. Δέχθηκε πέντε χτυπήματα από το μαχαίρι του δράστη, ήθελε να τη σκοτώσει. Ο Θεός μάς βοήθησε. Ζούμε στιγμές αγωνίας. Κάθε λεπτό που περνά, το μυαλό μας είναι στην κόρη μας", ανέφερε ο πατέρας της, Αχιλλέας Καλτσούνης, στην 'Realnews'.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews.