Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση απαντά σε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή - Τι είπε για τον σύντροφό της και το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί

 

«True or False» με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram έπαιξε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και η διαδικασία αποκάλυψε τα σχέδια της για το μέλλον αφού οι περισσότερες ερωτήσεις που της απευθύνθηκαν ήταν προσωπικές.
Ανάμεσα...
 
 
στα άλλα αποκάλυψε ότι αισθάνεται έτοιμη να γίνει μητέρα και ότι τα παιδιά της θα γίνουν βίγκαν όπως εκείνη και ο σύζυγός της, Βύρωνας Βασιλειάδης. Ξεκαθάρισε ότι και οι δύο είναι ερωτευμένοι αλλά ότι  οι σχέσεις θέλουν δουλειά για να παραμείνει ο έρωτας.
 


Η Εριέττα έδωσε και άλλες πληροφορίες που την αφορούν όπως το ύψος της, αν ψωνίζει μόνο ακριβά ρούχα ενώ με μία φωτογραφία της γιαγιάς και του παππού της επιβεβαίωσε ότι το όνομά της είναι από τη γιαγιά της, Εριέττα Λάτση.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι και ο Άλκης Κούρκουλος αλλά και η Μελίτα Κούρκουλου, τα ετεροθαλή αδέλφια της ήταν στον γάμο της παρά το ότι δεν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες τους.