Είναι γεγονός ότι στις σάλτσες των ζυμαρικών προσπαθούμε να εξαντλήσουμε τη δημιουργικότητά μας, προσθέτοντας υλικά και μπαχαρικά με το τσουβάλι.
Μόνο που...
κάτι τέτοιο δεν είναι τελικά απαραίτητο ή επιθυμητό, κάθε άλλο.
Σύμφωνα με τον Ιταλό σεφ, εστιάτορα και τηλεοπτική διασημότητα Fabio Viviani, η απόλυτη σος για τη μακαρονάδα έχει μόλις τέσσερα υλικά: σκόρδο, ελαιόλαδο, βασιλικό και μια μεγάλη συσκευασία με αποφλοιωμένες ντομάτες (κονκασέ).
Όσο για τον τρόπο παρασκευής, εξίσου απλός. Σοτάρουμε 6 σκελίδες σκόρδο σε λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τις συσκευασμένες ντομάτες και μαγειρεύουμε για 10-15 λεπτά, ρίχνοντας τον βασιλικό την τελευταία στιγμή (5 λεπτά πριν το τέλος του μαγειρέματος).
Σύμφωνα με τον Ιταλό σεφ, εστιάτορα και τηλεοπτική διασημότητα Fabio Viviani, η απόλυτη σος για τη μακαρονάδα έχει μόλις τέσσερα υλικά: σκόρδο, ελαιόλαδο, βασιλικό και μια μεγάλη συσκευασία με αποφλοιωμένες ντομάτες (κονκασέ).
Όσο για τον τρόπο παρασκευής, εξίσου απλός. Σοτάρουμε 6 σκελίδες σκόρδο σε λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τις συσκευασμένες ντομάτες και μαγειρεύουμε για 10-15 λεπτά, ρίχνοντας τον βασιλικό την τελευταία στιγμή (5 λεπτά πριν το τέλος του μαγειρέματος).