Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Υπάρχει κανένας ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ;



exΠEPience κAτerini "BPEXEI"

Στις 26 Απριλίου 2021 διάβασα δημοσίευμα της...  

 
ιστοσελίδας Olympusmera, στο όποιο υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό που δείχνει μεγάλες ποσότητες ανεπεξέργαστων λυμάτων που φεύγουν από τον Βιολογικό Σταθμό και χύνονται στον ποταμό Αίσονα (Μαυρονέρι) και από εκεί καταλήγουν στη θάλασσα της ευρύτερης ακτογραμμής Πιερίας.

Την επόμενη ημέρα, 27 Απριλίου, εγχείρησα το οπτικοακουστικό υλικό και το δημοσίευμα στον εισαγγελέα Κατερίνης, έτσι ώστε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Από τις 28 Απριλίου έως και σήμερα, επισκέφθηκα αρκετές φορές το επίμαχο σημείο και διαθέτω προς απόδειξη, οπτικοακουστικό υλικό, στο οποίο είναι εμφανές,ότι όχι απλά δεν έχει γίνει καμιά προσπάθεια διόρθωσης τυχόν βλάβης, αλλά στο βίντεο που επισυνάπτω με ημερομηνία 6 Μαΐου, φαίνεται ξεκάθαρα ότι εξακολουθούν να χύνονται μεγάλες ποσότητες με ακόμα πιο εμφανή βρώμικα λύματα.

Σήμερα 7 Μαΐου βρίσκομαι και πάλι στο ίδιο σημείο και μεταδίδω σε ζωντανή μετάδοση την εικόνα.

Επειδή δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω, κοινοποιώ αυτό το υλικό σε όλες τις περιβαλλοντικές οργανώσεις, στους αρμόδιους αυτοδιοικητικούς και άλλους φορείς,ενώ παράλληλα καταθέτω μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

https://youtu.be/WHj5wCaW8NE

Αναστασιάδης Θωμάς
Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ


Υ.Γ 1 Δυστυχώς δεν μπορώ να μεταφέρω στην εικόνα τις οσμές που αναδύονται..