Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Το σενάριο της "γνωστής - άγνωστης" χαρτζιλικωμένης και ο μεγάλος πόνος της για την καρέκλα και το μαγαζάκι...


ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΕ... ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ:  

Σας υποσχεθήκαμε ότι θα επιστρέψουμε, με πληροφορίες για το πολιτικο-επιχειρηματικό παρεάκι, που κρύβεται (όχι με μεγάλη επιτυχία) πίσω από τις συνεχείς επιθέσεις σε βάρος...  

 
Κουκοδήμου.
Είναι αυτοί οι ίδιοι «φίλοι» (με μερικούς νεόκοπους υποστηρικτές και αποτυχημένους παραγοντίσκους) που έβαλαν πλώρη για το Δήμο. Πώς άνοιξε η όρεξή τους; Απλά κατάφεραν μετά από αγώνα 10ετίας και βάλε, μετά κόπων, ιδρώτα και βασάνων στις περασμένες εθνικές εκλογές να δουν φως στο τούνελ. Ελπίζω να καταλαβαινόμαστε.
Το παρεάκι λοιπόν αποφάσισε ότι ο Δήμος είναι πολύ καλό μαγαζί. Γιατί να το έχει ο Κουκοδήμος και όχι εμείς, σκέφτηκε ο “εν δυνάμει» Δήμαρχος, γνωστός επιχειρηματίας, με εξίσου γνωστό επώνυμο, που βέβαια τα τελευταία επίσης 10-15 χρόνια συνέχεια «κατεβαίνει» υποψήφιος και την τελευταία στιγμή όλο μετανιώνει και κάνει πίσω.
Ένθερμοι υποστηρικτές του; Επιχειρηματίες, μπλογκάδες (ξεφτέρια), ο κατάκοπος από τις προσπάθειες νεόκοπος βουλευτής, ένας Μάρκος επίσης παράγοντας λένε (δεν έχω ιδέα πού) και προσφάτως ο εστεμμένος με το χρυσό βατόμουρο πρώην σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης.
Α να μην ξεχάσω και τον καπνεμπορο (φίλο του βατόμουρου) και τον κολλητό του «Λακη» με το μοσχομυριστό όνομα.
Αυτοί και μερικοί ακόμη που θα μου επιτρέψετε να τους αποκαλύψω στην πορεία είναι που προσπαθούν με δημοσιεύματα, δήθεν ειδήσεις «βόμβα» και «σοκ» να ροκανίσουν την καρέκλα του Κουκοδήμου.
Ρε ξεφτέρια. Σας γλεντάνε και οι μπασκέτες και οι θερμοσίφωνες. Για να τον βγάλετε δήμαρχο τον «Λάκη» (υποκοριστικό για να συνεννοούμαστε) πείστε τον πρώτα να κάνει μια μετακόμιση. Να γίνει μόνιμος κάτοικος Κατερίνης πρώτα και μετά …βλέπουμε!

Ο Scooby-Doo