Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Αηδίασε το πανελλήνιο με την ΕΡΤ! Αντί για τον Λευτέρη Πετρούνια έδειχναν τον… Αυγενάκη!


Αηδίασε το πανελλήνιο με την ΕΡΤ! Αντί για τον Λευτέρη Πετρούνια έδειχναν τον… Αυγενάκη!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι αναφισβήτητα ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής ατομικού αθλήματος. Είναι ένας τεράστιος αθλητής τόσο σε αξία όσο και το ήθος. Δεν έχει καμία σχέση με κάτι άλλους τύπους που μετατρέπουν τον αθλητισμό σε lifestyle και προσκολλούνται σε πολιτικούς σαν ταμπέλες.

Το...

 

πανελλήνιο λοιπόν, έχει αηδιάσει με την ενέργεια της ΕΡΤ, με τον Αυγενάκη και με τις γελοίες δικαιολογίες που προσπαθούν να τα φορτώσουν στους Ιάπωνες, επειδή η ΕΡΤ δεν έδειξε την προσπάθεια του μεγάλου μας πρωταθλητή.

Είναι ψεύτες και ελεεινοί. Κάθε κρατική τηλεόραση έχει το δικαίωμα να παραγγείλει κάλυψη για τους αθλητές που τους ενδιαφέρει.

Η ΕΡΤ αντί να το κάνει, έδειχνε τον Αυγενάκη να χαμογελάει και τον Φου Μαντσού να παίζει Πινγκ Πονγκ.  

 

Έχουν ξεπεράσει τα όρια της αηδίας.

Τι δεν έδειξε η ΕΡΤ; Την τεράστια προσπάθεια του Έλληνα υπεραθλητή, Λευτέρη Πετρούνια, που τον στέλνει στον τελικό και μάλιστα πρώτο στη βαθμολογία, αλλά και τον σεβασμό του στην σημαία, στο εθνόσημο και στον ελληνικό λαό.

Είναι ακριβώς αυτός ο σεβασμός που δεν επέδειξε η κρατική τηλεόραση απέναντι στον Έλληνα αθλητή, αλλά κυρίως στον ελληνικό λαό. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, καθίσταται υπόλογη αυτή, ο Λευτέρης Αυγενάκης και όσοι επιλέγουν να χρησιμοποιούν τους αθλητές για προπαγάνδα και όχι για ευγενή παραδείγματα προς μίμηση.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με την εξαιρετική προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος αμέσως μετά την ολοκλήρωση του άψογου προγράμματός του, φιλάει το το εθνόσημο!
 

Πηγή: newsbreak.gr