Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Συνεχίζει την αντιπολίτευση της «πλάκας» ο ΣΥΡΙΖΑ


   
   Για ακόμη μία φορά άσφαιρα ήταν τα αντιπολιτευτικά πυρά του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη προσωπικά για τα μέτρα λόγω του καύσωνα.  
 
Ο...  
 
 
 
πρωθυπουργός ζήτησε από τον κόσμο να περιορίσει την χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος τις ώρες αιχμής, 1:00-3:00 το μεσημέρι και 6:00-9:00 το απόγευμα για να μην φορτωθεί το δίκτυο της ΔΕΗ και ο ΣΥΡΙΖΑ το μετέφρασε λέγοντας ότι μας ζητούν να κλείσουμε τα φώτα και να κάνουμε μπάνιο με κρύο νερό. Τώρα εάν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ με πάνω από 40 βαθμούς θερμοκρασία ανάβουν θερμοσίφωνο για μπάνιο πρέπει να το κοιτάξουν. 
 
Κατηγόρησαν τον πρωθυπουργό ότι άφησε για λίγο τις διακοπές του για να παραβρεθεί στην έκτακτη σύσκεψη για τον ΑΔΜΗΕ και έχουν δίκιο. 
 
Αυτό που ζήτησε ο Μητσοτάκης το ζητούν, σε παρόμοιες συνθήκες, όλες οι κυβερνήσεις, χώρος για σοβαρή αντιπολίτευση υπάρχει αλλά όταν έχεις χρεωθεί 102 νεκρούς, καμένους ζωντανούς, στο Μάτι και 24 νεκρούς, πνιγμένους, στην Μάνδρα σου είναι κάπως δύσκολο να μιλήσεις. Ασχολούμαστε με τον κορωνοϊό, τις μεταλλάξεις, τα εμβόλια, τους αρνητές και με τις απειλές των «ειδικών» και δεν βλέπουμε ότι η Ελλάδα καίγεται απ’ άκρη σε άκρη.
 
 Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι η κυβέρνηση φέτος δεν πάει διακοπές και δεν έχει αφήσει παραλία για παραλία που να μην έχει φωτογραφηθεί με το μαγιό του. Την ώρα που καίγονταν η Αχαΐα, η Αιτωλοακαρνανία και η Ρόδος ο πρωθυπουργός βολτάριζε με το μαγιό του στην αμμουδιά της Φαλάσαρνα στα Χανιά και δεν έγινε θέμα από τους δημοσιογράφους, ίσως γιατί έχουν πληγεί από την πανδημία και γι’ αυτό πήραν ακόμη 20 εκατομμύρια ευρώ. Χώρος για αντιπολίτευση υπάρχει, αντιπολίτευση δεν υπάρχει. 

elkosmos.gr