Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Η Ελλάδα των ΓΑΠ, Καμίνη, Τσίπρα και των ΜΚΟδων…

  


Το φιλελεφτεράτο ανατρίχιασε με την δημοσίευση λέει ονομάτων παιδιών ενός σχολείου των περιοχών που παραδόθηκαν μετά βαϊων και κλάδων στους Καμπουλιώτες και τους Μογκαντισότες και ζητά την κεφαλήν επί πίνακι του Μπογδάνου, γιατί υπέπεσε στο τρομερό πολιτικορθάκικο αμάρτημα να την ποστάρει.
Στη... 

 

 

λίστα δεν αναφέρεται κανένα σχολείο, άρα δεν γνωρίζουμε πού φοιτούν αυτά τα παιδιά, ενώ τα ονόματα Αλί, Τρισαλί, Μοχάμεντ Αχμέτ κτλ είναι παντελώς συνηθισμένα και μη αναγνωρίσιμα.
Αν δηλαδή εγώ αύριο δω μία λίστα με το όνομα Ελένη Παπαδοπούλου, που κυκλοφορούν ένα εκατομμύριο στο διαδίκτυο, να πάθω μία υστερία που το προσωπικό μου δεδομένο, ασχέτως αν είναι μία μπούρδα ως όνομα το προσωπικό δεδομένο, το διαβάζει ο κυρ Παναγιώτης και η κυρά Μαριγώ και με στιγματίσει. Πάτε καλά ορέ;
Το ΚΙΝΑΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάθε λόγο να θέλει να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα καθότι είναι γνωστές οι λαθροαγαπουλίστικες πολιτικές τους. Οι μεν πρώτοι μας τους κουβάλησαν και με τον Καμίνη παγίωσαν την κατάσταση, οι δε δεύτεροι με τα τραμπούκια τους παρείχαν πλήρη στήριξη στην ζούγκλα που εδημιουργείτο και το 2015 φρόντισαν να πλημμυρίσουν τον τόπο με Αχμέτ, Μαχμούτ, Φατιμέ και σαγιονάρες.
Τα στοιχεία στα σχολεία τα κρύβουν εδώ και δέκα χρόνια. Τώρα που βγήκαν τα έβαλαν με αυτόν που τα έβγαλε. Ξίδι.
Ο Μπογδάνος είναι ο μόνος που έχει βγει κατά καιρούς και τα έχει χώσει για μπούργκες, γκέτο, τζαμιά και γενικώς για όλο το ισλαμιλίκι που έχει καταλάβει την πόλη. Αντί λοιπόν να ζητάνε το κεφάλι του, καλά θα κάνουν όλοι αυτοί οι Γραμματείς και Φαρισαίοι να ζητάνε το κεφάλι αυτών που κατάντησαν τις γειτονιές μας και τα σχολεία μας χώρους απαγορευμένους σε Έλληνες. Γιατί περί αυτού πρόκειται. Και αυτοί έχουν ονοματεπώνυμα. Ας πω μερικά τυχαία. Φυσικά δεν θα εξαιρέσω τον Μπακογιάννη. Γιατί και στη ΝΔ καλά κρατούν οι μπλε Ζαίοι.
Γκώσαμε οι άνθρωποι με την υποκρισία.
Pardon αλλά εν προκειμένω #με_τον_Μπογδάνο και τον καθε Μπογδάνο.

Ελένη Παπαδοπούλου

Σχ. : Αφού κάποιες κο@@άδες ενοχλήθηκαν από την λίστα των ονομάτων των μαθητών ενός νηπιαγωγείου στην Αθήνα, εμείς την δημοσιεύουμε ξανά !

Αυτή είναι η Ελλάδα των ΓΑΠ, Καμίνη, Τσίπρα και του υπόλοιπου συριζοκηφηναριού.  

                                                                                                                                                
 

tourkikanea.gr