Υλικά
- 1 γιαούρτι
- 1 φλ. τσαγιού σπορέλαιο
- 250 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 1 μπέικιν πάουντερ
- 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 500 γρ. φέτα
- 2 κ. σ. γιαούρτι
- Λίγο πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ τοποθετήστε το βούτυρο, το γιαούρτι και το σπορέλαιο και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 3
Σε ένα άλλο μπολ ρίξτε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατέψτε.
Βήμα 4
Προσθέστε το μείγμα με το αλεύρι σε εκείνο με το βούτυρο σταδιακά μέχρι να αποκτήσετε μία μαλακή και εύπλαστη ζύμη.
Βήμα 5
Ανοίξτε μικρά στρόγγυλα πιτάκια, γεμίστε με ένα κουταλάκι και κλείστε σε μισοφέγγαρο.
Βήμα 6
Τοποθετήστε πάνω σε λαδόκολλα σε ένα ταψί και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 20- 25 λεπτά μέχρι η ζύμη να γίνει χρυσαφένια.