Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Ρον NτεΣάντις: Δε θα κλείσω την Πολιτεία, επειδή τα κατευθυνόμενα media υστεριάζουν για την μετάλλαξη Όμικρον

 
  
  Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ron DeSantis λέει ότι η πολιτεία του δεν θα επαναφέρει τα λουκέτα λόγω της “υστερίας που προκαλούν τα μέσα ενημέρωσης” σχετικά με την παραλλαγή Omicron COVID.

Ο... 

 

 

DeSantis επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι η πολιτεία του υποστηρίζει τις ατομικές ελευθερίες.

“Δεν πρόκειται στη Φλόριντα να επιτρέψουμε σε καμία υστερία που καθοδηγείται από τα μέσα ενημέρωσης να κάνει οτιδήποτε για να παραβιάσει τις ατομικές ελευθερίες των ανθρώπων όταν πρόκειται για οποιουσδήποτε τύπους παραλλαγών COVID”, δήλωσε ο DeSantis κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου τη Δευτέρα.


Η πολιτεία είναι επίσης πρόθυμη να σταθεί απέναντι στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση, αν χρειαστεί.

“Στη Φλόριντα, δε θα αφήσουμε (την ομοσπονδιακή κυβέρνηση) να σας εγκλωβίσει. Δεν θα τους αφήσουμε να σας πάρουν τις δουλειές σας. Δεν θα τους αφήσουμε να βλάψουν τις επιχειρήσεις σας. Δεν θα τους αφήσουμε να κλείσουν τα σχολεία σας”, πρόσθεσε.

Τα σχόλια έγιναν σε συνέντευξη Τύπου σχετικά με τα αιτήματα του προϋπολογισμού του για την επιβολή του νόμου κατά το επόμενο οικονομικό έτος. Επιδιώκει να ανανεώσει τα μπόνους των 1.000 δολαρίων για όλους τους ένορκους αστυνομικούς, τους τραυματιοφορείς και τους πρώτους ανταποκριτές.