- 3 μπανάνες ψιλοκομμένες
- 425 γρ. μαύρα φασόλια, μαγειρεμένα και στραγγισμένα
- 60 γρ. σκόνη κακάου
- 160 γρ. βούτυρο αμυγδάλου
- 95 γρ. αλεύρι αμυγδάλου
- 1/4 κ. γλ. αλάτι
- 1 κ. γλ μπέικιν πάουντερ
- 1 κ. σ. εκχύλισμα βανίλιας
- 40 γρ. δάκρυα μαύρης σοκολάτας
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και βουτυρώστε ελαφρώς ένα ταψί.
Βήμα 2
Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων, συνδυάστε τις μπανάνες, τα μαύρα φασόλια, τη σκόνη κακάου, το βούτυρο αμυγδάλου, το αλεύρι αμυγδάλου, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια.
Βήμα 3
Χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 4
Ρίξτε το μείγμα στο ταψί, πασπαλίστε με τα δάκρυα σοκολάτας και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά.
Βήμα 5
Αφήστε να κρυώσει, κόψτε και απολαύστε. Διατηρείται στο ψυγείο για 1 εβδομάδα.
Βήμα 2
Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων, συνδυάστε τις μπανάνες, τα μαύρα φασόλια, τη σκόνη κακάου, το βούτυρο αμυγδάλου, το αλεύρι αμυγδάλου, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια.
Βήμα 3
Χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 4
Ρίξτε το μείγμα στο ταψί, πασπαλίστε με τα δάκρυα σοκολάτας και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά.
Βήμα 5
Αφήστε να κρυώσει, κόψτε και απολαύστε. Διατηρείται στο ψυγείο για 1 εβδομάδα.