Υλικά
- 400 γρ. ρεβίθια, βρασμένα
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1 κ. γλ. ιταλικό βότανο
- 2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στεγνώστε καλά τα ρεβίθια. Όσο πιο στεγνά τα ψήσετε, τόσο πιο τραγανά θα είναι!
Βήμα 2
Σε ένα μεσαίο μπολ, προσθέστε τα ρεβίθια, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τα μυρωδικά και την παρμεζάνα και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 3
Απλώστε τα ρεβίθια σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήστε για 15- 20 λεπτά.
Βήμα 4
Ανακατέψτε μία φορά και ψήστε για ακόμη 15- 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
Βήμα 5
Αφήστε να κρυώσουν για 5- 10 λεπτά και απολαύστε.