Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Οι βρώμικες σχέσεις μεταξύ Φάουτσι – Γκέιτς και ΠΟΥ. Πως μας έκαναν όλους πειραματόζωα


Ο Μπιλ Γκέιτς και ο Άντονι Φάουτσι έχουν δημιουργήσει μια τρομερή σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που ασκεί απίστευτη εξουσία πάνω στο αμερικανικό κοινό, μαζί με τις παγκόσμιες πολιτικές υγείας και διατροφής.

Εμπνευσμένοι από... 
 
 
το επιχειρηματικό μοντέλο του Ροκφέλερ, ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς δώρισαν μετοχές της Microsoft αξίας 36 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Ίδρυμα Bill & Melinda Gates μεταξύ 1994 και 2018
Οι Γκέιτς δημιούργησαν επίσης το Bill Gates Investments (BGI), το οποίο επενδύει κυρίως σε πολυεθνικές εταιρείες τροφίμων, γεωργίας, φαρμάκων, ενέργειας, τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας με παγκόσμιες δραστηριότητες
Ο Γκέιτς στοχεύει στρατηγικά τις φιλανθρωπικές δωρεές του BMGF για να αποκτήσει τον έλεγχο των διεθνών οργανισμών υγείας και γεωργίας και των μέσων ενημέρωσης, επιτρέποντάς του να υπαγορεύει την παγκόσμια υγεία και διατροφή
Ο Fauci και ο Gates συναντήθηκαν αυτοπροσώπως, δίνοντας τα χέρια το 2000 σε μια συμφωνία για τον έλεγχο και την επέκταση της παγκόσμιας επιχείρησης εμβολίων.

Ο Μπιλ Γκέιτς και ο Άντονι Φάουτσι έχουν γίνει οικεία ονόματα στις ΗΠΑ, με την εν πολλοίς άριστη φήμη τους να προστατεύεται από έναν έντονα προκατειλημμένο Τύπο. Λιγότερο γνωστή είναι η βαθιά συνεργασία μεταξύ των δύο – το αποκορύφωμα της οποίας δημιούργησε μια τρομερή σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που ασκεί απίστευτη εξουσία στο αμερικανικό κοινό, μαζί με τις παγκόσμιες πολιτικές υγείας και διατροφής.

Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες στο μπεστ σέλερ του Robert F. Kennedy Jr. με τίτλο “The Real Anthony Fauci”, το οποίο περιέχει περισσότερες από 2.200 υποσημειώσεις που υποστηρίζουν τα στοιχεία του. Αποκαλύπτει τη σχέση μεταξύ των Gates και Fauci, καθώς και το πώς ο Gates διαμόρφωσε την άνοδό του στον έλεγχο κατά το πρότυπο της αυτοκρατορίας του John Rockefeller.

Το 1913, ο Ροκφέλερ δημιούργησε το Ίδρυμα Ροκφέλερ, το οποίο είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνο για τη δημιουργία του ελεγχόμενου από τη Μεγάλη Φαρμακευτική Ιατρική Παράδειγμα που υπάρχει σήμερα. Το ίδρυμα ενστάλαξε τη φιλοσοφία, τις αρχές και τις ιδεολογίες του στον Οργανισμό Υγείας της Κοινωνίας των Εθνών, ο οποίος μετατράπηκε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Τώρα, ο Gates συνεισφέρει στον ΠΟΥ μέσω πολλαπλών οδών, συμπεριλαμβανομένου του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates (BMGF) καθώς και του GAVI, το οποίο ιδρύθηκε από το Ίδρυμα Gates σε συνεργασία με τον ΠΟΥ, την Παγκόσμια Τράπεζα και διάφορους κατασκευαστές εμβολίων. Μαζί, αυτό καθιστά τον Gates τον Νο 1 χρηματοδότη του ΠΟΥ.

Πώς ο Gates χρησιμοποίησε το επιχειρηματικό μοντέλο του Rockefeller

Εμπνευσμένοι από το επιχειρηματικό μοντέλο του Ροκφέλερ, ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς δώρισαν μετοχές της Microsoft αξίας 36 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο BMGF μεταξύ 1994 και 2018. Ο Γκέιτς δημιούργησε επίσης μια ξεχωριστή οντότητα, την Bill Gates Investments (BGI), η οποία διαχειρίζεται τον προσωπικό του πλούτο και τον κορμό του ιδρύματός του.

Η BGI επενδύει κυρίως σε πολυεθνικές εταιρείες τροφίμων, γεωργίας, φαρμάκων, ενέργειας, τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας με παγκόσμιες δραστηριότητες. Οι ομοσπονδιακοί φορολογικοί νόμοι απαιτούν από το BMGF να χαρίζει ετησίως ένα μέρος της περιουσίας του ιδρύματός του για να τύχει φορολογικής απαλλαγής.

Ο Γκέιτς στοχεύει στρατηγικά τις φιλανθρωπικές δωρεές του BMGF για να αποκτήσει τον έλεγχο των διεθνών οργανισμών υγείας και γεωργίας και των μέσων ενημέρωσης, επιτρέποντάς του να υπαγορεύει τις παγκόσμιες πολιτικές υγείας και διατροφής, ώστε να αυξάνει την κερδοφορία των μεγάλων πολυεθνικών στις οποίες ο ίδιος και το ίδρυμά του κατέχουν μεγάλες επενδυτικές θέσεις.

Όπως συνέβη και με τον Ροκφέλερ, του οποίου ο πλούτος αυξήθηκε μόνο αφού η Standard Oil Company του αναγκάστηκε να διασπαστεί σε 34 διαφορετικές εταιρείες, τα στρατηγικά δώρα του Γκέιτς έχουν μόνο μεγεθύνει τον πλούτο του. Η προσωπική καθαρή περιουσία του Γκέιτς αυξήθηκε από 63 δισεκατομμύρια δολάρια το 2000 σε 129,6 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021,1 ενώ ο πλούτος του διευρύνθηκε κατά 23 δισεκατομμύρια δολάρια μόνο κατά τη διάρκεια του κλειδώματος του 2020.

Πώς o Gates ελέγχει τον ΠΟΥ

Πώς ένας ιδιώτης, όχι εκλεγμένος αξιωματούχος, αποκτά τόσο μεγάλο έλεγχο σε έναν παγκόσμιο οργανισμό υγείας όπως ο ΠΟΥ; Όταν ιδρύθηκε, ο ΠΟΥ μπορούσε να αποφασίσει πώς θα διανέμει τις συνεισφορές του. Τώρα, το 70% του προϋπολογισμού του είναι συνδεδεμένο με συγκεκριμένα έργα, χώρες ή περιοχές, τα οποία υπαγορεύονται από τους χρηματοδότες.3 Ως εκ τούτου, οι προτεραιότητες του Γκέιτς αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του ΠΟΥ, και δεν ήταν τυχαίο που είπε για τον ΠΟΥ: “Οι προτεραιότητές μας, είναι οι δικές σας προτεραιότητες “4.

Από το 2018, οι αθροιστικές συνεισφορές από το Ίδρυμα Gates και το GAVI καθιστούσαν “τον Gates τον ανεπίσημο κορυφαίο χορηγό του ΠΟΥ, ακόμη και πριν από την κίνηση της κυβέρνησης Trump το 2020 να διακόψει όλη την υποστήριξή του στον οργανισμό”, σύμφωνα με τον Kennedy. “Επιπλέον, ο Γκέιτς δρομολογεί επίσης τη χρηματοδότηση του ΠΟΥ μέσω της SAGE [Στρατηγική Συμβουλευτική Ομάδα Εμπειρογνωμόνων] και της UNICEF και του Rotary International, ανεβάζοντας τις συνολικές συνεισφορές του σε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια”.

Αυτές οι φορολογικά εκπεστέες δωρεές δίνουν στον Γκέιτς τόσο μόχλευση όσο και έλεγχο της διεθνούς πολιτικής υγείας, “την οποία κατευθύνει σε μεγάλο βαθμό για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα κέρδους των φαρμακευτικών εταίρων του”.

Περαιτέρω, “η εμμονή του Γκέιτς με τα εμβόλια έχει εκτρέψει τις συνεισφορές των προγραμμάτων του ΠΟΥ από την ανακούφιση της φτώχειας, τη διατροφή και το καθαρό νερό για να καταστήσει την πρόσληψη των εμβολίων το κατεξοχήν μέτρο δημόσιας υγείας. Και ο Γκέιτς δεν φοβάται να ρίξει το βάρος του”, σύμφωνα με τον Κένεντι. “… Το τεράστιο μέγεθος των οικονομικών συνεισφορών του ιδρύματός του έχει καταστήσει τον Μπιλ Γκέιτς ανεπίσημο -αν και μη εκλεγμένο- ηγέτη του ΠΟΥ”. Η δύναμη του Gates έχει αυξηθεί περαιτέρω λόγω της δεκαετούς συνεργασίας του με τον Fauci.

Η τεράστια δύναμη του Fauci

Μόνοι τους, τόσο ο Gates όσο και ο Fauci ασκούν τεράστια δύναμη στους τομείς τους. Μαζί, αποτελούν μια τρομερή, αν και δυστυχώς κακόβουλη, δύναμη.

Ως διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) – μέρος των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας των ΗΠΑ (NIH) – “ο Fauci έχει προϋπολογισμό 6,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων που μοιράζει σε κολέγια και πανεπιστήμια για να κάνουν έρευνα φαρμάκων για διάφορες ασθένειες”, λέει ο Kennedy. “Έχει άλλα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια που προέρχονται από τον στρατό για να κάνει έρευνα για βιολογικά όπλα”.

Εδώ βρίσκεται η δύναμη του Fauci: στην ικανότητά του να χρηματοδοτεί, να εξοπλίζει, να πληρώνει, να συντηρεί και να αναπτύσσει αποτελεσματικά έναν μεγάλο και εκτεταμένο μόνιμο στρατό. Μόνο το NIH ελέγχει έναν ετήσιο προϋπολογισμό ύψους 37 δισεκατομμυρίων δολαρίων που κατανέμεται σε πάνω από 50.000 επιχορηγήσεις που υποστηρίζουν πάνω από 300.000 θέσεις παγκοσμίως στην ιατρική έρευνα.

Οι χιλιάδες γιατροί, διοικητές νοσοκομείων, αξιωματούχοι υγείας και ερευνητές ιολόγοι των οποίων οι θέσεις, οι καριέρες και οι μισθοί εξαρτώνται από τα δολάρια για το AIDS που εισρέουν από τον Δρ Fauci, τον Gates και το Wellcome Trust (τη βρετανική εκδοχή του Ιδρύματος Gates) είναι οι αξιωματικοί και οι στρατιώτες ενός μισθοφορικού στρατού που λειτουργεί για να υπερασπιστεί όλα τα εμβόλια και τα δοξαστικά του Δρ Fauci για το HIV/AIDS.

Μαζί με τον Gates, ο Fauci είχε τη δύναμη να επηρεάσει τη χρηματοδότηση της εξωτερικής βοήθειας των ΗΠΑ προς την Αφρική για το AIDS, δίνοντας προτεραιότητα στα εμβόλια και τα φάρμακα αντί για τη διατροφή, την υγιεινή και την οικονομική ανάπτυξη. Ωστόσο, ο Fauci και η ομάδα του, που χρηματοδοτήθηκε από τον Gates, δεν δημιούργησαν ποτέ ένα εμβόλιο για το AIDS, παρά το γεγονός ότι σπατάλησαν δισεκατομμύρια δολάρια και προκάλεσαν αμέτρητες ανθρώπινες σφαγές. Το 2020, πολλές από τις δοκιμές εμβολίων Gates/Fauci για τον ιό HIV στην Αφρική έγιναν ξαφνικά δοκιμές εμβολίων COVID-19.7

Όπως εξηγείται στο βιβλίο του Kennedy, ο HIV παρείχε στους Gates και Fauci ένα προγεφύρωμα στην Αφρική για τη νέα τους ιατρική αποικιοκρατία και ένα όχημα για να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν οι εταίροι ένα ισχυρό παγκόσμιο δίκτυο που έφτασε να περιλαμβάνει αρχηγούς κρατών, υπουργούς υγείας, διεθνείς ρυθμιστικές αρχές υγείας, τον ΠΟΥ, την Παγκόσμια Τράπεζα, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, σημαντικούς ηγέτες της χρηματοπιστωτικής βιομηχανίας και στρατιωτικούς αξιωματούχους που χρησίμευαν ως κέντρο διοίκησης του εκκολαπτόμενου μηχανισμού βιοασφάλειας.

Οι στρατιώτες τους ήταν ο στρατός των ιολόγων πρώτης γραμμής, των εμβολιολόγων, των κλινικών ιατρών και των διοικητών των νοσοκομείων που βασίζονταν στη γενναιοδωρία τους και λειτουργούσαν ως οι ιδεολογικοί κομισάριοι αυτής της σταυροφορίας με βάση την κοινότητα.


Ο Fauci “ενθουσιασμένος” για τη συνεργασία Gates COVID

Την 1η Απριλίου 2020, ο Fauci μίλησε με τον Gates στο τηλέφωνο, σύμφωνα με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που κυκλοφόρησαν το 2021. Ο Fauci αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τον Emilio Emini, τον διευθυντή του προγράμματος του Ιδρύματος Gates για τη φυματίωση και τον ιό HIV, αναφέροντας: “Όπως είχα αναφέρει στον Bill χθες το βράδυ, είμαι ενθουσιασμένος με την κίνηση προς μια συνεργατική και ελπίζω συνεργιστική προσέγγιση για το COVID-19″8.

Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποτελούσε μέρος 3.000 μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποκτήθηκαν μέσω αιτήματος για δημόσια αρχεία FOIA από το Informed Consent Action Network (ICAN). Παρά το γεγονός ότι δεν έχει πτυχίο ιατρικής, ο Γκέιτς έχει άμεση πρόσβαση σε κορυφαίους κυβερνητικούς αξιωματούχους υγείας, οι οποίοι τον θεωρούν αυθεντία της δημόσιας υγείας. Τον Ιούνιο του 2021, η Daily Mail ανέφερε:9

“Το Ίδρυμα Γκέιτς έχει δεσμεύσει τουλάχιστον 1,75 δισεκατομμύρια δολάρια για την παγκόσμια προσπάθεια καταπολέμησης της πανδημίας – ένα ποσό που άνοιξε πόρτες στα υψηλότερα επίπεδα της κυβέρνησης. Μετά το τηλεφώνημα του Fauci με τον Gates, το στέλεχος του Ιδρύματος Gates Emini του έστειλε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να δώσει συνέχεια και να ρωτήσει “πώς μπορούμε να συντονίσουμε και να διασταυρώσουμε τις δραστηριότητες ο ένας του άλλου”.

‘Είναι προφανής η ανάγκη συντονισμού μεταξύ των διαφόρων κύριων χρηματοδοτών ή η εστίαση που πρέπει να έχουμε δεδομένης της κατάστασης της πανδημίας θα χαθεί μέσω ασυντόνιστων δραστηριοτήτων’, έγραψε ο Emini”.

Ο Fauci δήλωσε επίσης ότι θα διευκολύνει μια κλήση μεταξύ του Emini και της Αρχής Προηγμένης Βιοϊατρικής Έρευνας και Ανάπτυξης (BARDA)10 , η οποία παρέχει χρηματοδότηση για την ανάπτυξη εμβολίων και φαρμάκων, προωθώντας “την προηγμένη ανάπτυξη ιατρικών αντιμέτρων για την προστασία των Αμερικανών και την αντιμετώπιση των απειλών για την ασφάλεια της υγείας του 21ου αιώνα”.11 Η Daily Mail συνέχισε:12

“Η συνεργασία του Ιδρύματος Gates με το BARDA είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον ένα έργο κοινής χρηματοδότησης. Τον Ιούνιο του 2020, η Evidation Health ανακοίνωσε ότι το BARDA και το Ίδρυμα Gates χρηματοδοτούσαν μια προσπάθεια για την “ανάπτυξη ενός αλγορίθμου έγκαιρης προειδοποίησης για την ανίχνευση των συμπτωμάτων του COVID-19”.

Δεν είναι σαφές αν το σύστημα προειδοποίησης ξεκίνησε ποτέ και η Evidation δεν εξέδωσε περαιτέρω δηλώσεις σχετικά με το έργο μετά την αρχική ανακοίνωση. Άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που κυκλοφόρησαν … καθιστούν σαφές ότι το Ίδρυμα Gates παρέμεινε ενεργά εμπλεκόμενο στην αντιμετώπιση της πανδημίας από το NIH”.

Η σύμπραξη Fauci-Gates οδήγησε σε αύξηση της χρηματοδότησης των παγκόσμιων προγραμμάτων εμβολίων του Gates κατά 1 δισεκατομμύριο δολάρια, ακόμη και όταν ο ίδιος ο προϋπολογισμός του NIH παρουσίασε μικρή αύξηση.13 Πολύ πριν από το τηλεφώνημα του Απριλίου του 2021, ωστόσο, το βιβλίο του Kennedy αποκαλύπτει ότι ο Fauci και ο Gates συναντήθηκαν αυτοπροσώπως, δίνοντας τα χέρια το 2000 σε μια συμφωνία για τον έλεγχο και την επέκταση της παγκόσμιας επιχείρησης εμβολίων.

Γιατί δεν έχετε ακούσει γι’ αυτό νωρίτερα;

Όταν είσαι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, μπορείς να αγοράσεις σχεδόν ό,τι θέλεις – συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου των μέσων μαζικής ενημέρωσης ώστε να δημοσιεύουν μόνο ευνοϊκές ειδήσεις. Αν έχεις αρκετά χρήματα – και ο Γκέιτς σίγουρα έχει – μπορείς ακόμη και να πείσεις μεγάλες εταιρείες μέσων ενημέρωσης, όπως η ViacomCBS, η οποία διαχειρίζεται μεταξύ άλλων τα MTV, VH1, Nickelodeon και BET, να εισάγουν τα εγκεκριμένα PSA σου στο πρόγραμμά τους – και η BMGF το έχει κάνει14.

Μέσω περισσότερων από 30.000 επιχορηγήσεων, ο Γκέιτς έχει συνεισφέρει τουλάχιστον 319 εκατομμύρια δολάρια στα μέσα ενημέρωσης, αποκάλυψε ο Alan MacLeod, ανώτερος συντάκτης του MintPress News.15 Από τον Τύπο και τις δημοσιογραφικές ενώσεις μέχρι τη δημοσιογραφική εκπαίδευση, ο Γκέιτς είναι ένας γενικός φύλακας του Τύπου, γεγονός που καθιστά την πραγματική αντικειμενική αναφορά που αφορά τον ίδιο τον Γκέιτς – ή τις πολλές πρωτοβουλίες του – πρακτικά αδύνατη.16

Μιλώντας στο MintPress News, η Linsey McGoey, καθηγήτρια κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Essex, στο Ηνωμένο Βασίλειο, εξήγησε ότι η φιλανθρωπία του Gates έχει ένα τίμημα:17

“Η φιλανθρωπία μπορεί και χρησιμοποιείται σκόπιμα για να αποσπάσει την προσοχή από διάφορες μορφές οικονομικής εκμετάλλευσης που στηρίζουν την παγκόσμια ανισότητα σήμερα.

Ο νέος “φιλανθρωπικός καπιταλισμός” απειλεί τη δημοκρατία αυξάνοντας τη δύναμη του εταιρικού τομέα εις βάρος των οργανισμών του δημόσιου τομέα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερο δημοσιονομικές στενότητες, εν μέρει με την υπερβολική αμοιβή κερδοσκοπικών οργανισμών για την παροχή δημόσιων υπηρεσιών που θα μπορούσαν να παρασχεθούν φθηνότερα χωρίς τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα”.

Είναι ένα συναίσθημα που επανέλαβε ο Kennedy, ο οποίος πιστεύει ότι ο Fauci και ο Gates θα πρέπει να ερευνηθούν για ποινικά αδικήματα. Σε συνέντευξή του, δήλωσε ότι οι δισεκατομμυριούχοι βρίσκονται σε συνεννόηση με τα μέσα ενημέρωσης, τις εταιρείες και τους πολιτικούς προκειμένου να αυξήσουν τον τεράστιο πλούτο τους:18

“Η πιο σημαντική παραγωγική στρατηγική ή η μεγάλη κουβέντα γύρω από τους ολιγάρχες και τις μυστικές υπηρεσίες και τις φαρμακευτικές εταιρείες που προσπαθούν να μας εξαθλιώσουν και να εξαφανίσουν τη δημοκρατία, η στρατηγική τους είναι να δημιουργήσουν φόβο και διχασμό.

Έτσι, ενορχηστρώνουν το φόβο, διχάζουν τους Ρεπουμπλικάνους από τους Δημοκρατικούς και τους μαύρους από τους λευκούς και δημιουργούν πολλές εσωτερικές διαμάχες, ώστε κανείς να μην αντιληφθεί ότι αυτοί κερδίζουν δισεκατομμύρια και δισεκατομμύρια, ενώ εξαθλιώνουν τους υπόλοιπους από εμάς και εκτελούν την ελεγχόμενη κατεδάφιση της αμερικανικής συνταγματικής δημοκρατίας”.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς η συμμαχία Fauci-Gates-Pharma προωθεί την ατζέντα του ολοκληρωτικού ελέγχου, χρησιμοποιώντας απύθμενη δύναμη και απληστία – όλα υπό το πρόσχημα μιας πανδημίας – διαβάστε το “Ο πραγματικός Anthony Fauci”.

Πηγή: Infowars