Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Βέροια – Πιερικός 4-1 – «Τετράμπαλο» ποδαρικό στο 2022 έκανε η «Βασίλισσα» (βίντεο)


 
  Σε ένα ρεσιτάλ ποδοσφαιρικού ρεαλισμού, η Βέροια μετέτρεψε τον μισό αγώνα απέναντι στον Πιερικό σε μια «τυπική διαδικασία».

Στο 40ο λεπτό ο δείκτης του σκορ είχε φτάσει ήδη στο 3-0 και ουσιαστικά όλα είχαν τελειώσει.

Ένα... 
 
 
τέταρτο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, απλά έβαλε το «κερασάκι». Σε ένα ευχάριστο απόγευμα.

Μπορεί η θερμοκρασία να κυμαινόταν σε… πολικά επίπεδα, αλλά μέσα στο γήπεδο η Βέροια έβγαζε φωτιές.

Ξεκίνησε τον αγώνα προσεκτικά, άφησε τον Πιερικό να «ξεθυμάνει» τις φιλοδοξίες του, χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα και την στιγμή που φιλοξενούμενοι πίστεψαν ότι μπορούσαν να ελπίζουν σε κάτι από αυτό το ματς, η Βέροια «χτύπησε» κατά ριπάς…

Η «Βασίλισσα» ευτύχησε να ανοίξει το σκορ πολύ γρήγορα. 7ο λεπτό, ιδανική εκτέλεση φάουλ από τον Μούργο και 1-0.

Ακολούθησε ένα 10λεπτο που ο Πιερικός προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να γίνει απειλητικός, χωρίς να πετύχει κάτι ιδιαίτερο..

Το ματς ουσιαστικά έληξε μέσα σε ένα δίλεπτο.

Στο 39’ ο Γιακουμάκης σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, ο Πασσάς κινήθηκε πιο γρήγορα απ’ τους αμυντικούς και πήρε το «ριμπαουντ» στην απόκρουση του Γαλάνη κι έγραψε το 2-0

Στο επόμενο λεπτό αλλάξανε οι ρόλοι. Ωραία πάσα του Πασσα στην πλάτη της άμυνας του Πιερικού, ο Γακουμάκης έφυγε ταχύτατα και πλάσαρε ιδανικά. 3-0!!!

Στο δεύτερο ημίχρονο, με το 3-0 στο «ταμείο» η Βέροια δεν είχε λόγους να σπαταλήσει δυνάμεις. Άλλωστε στο 58’ ο Πασσάς έγραψε με πλασέ μετά από πάσα του Μπουκουβάλα το 4-0 οπότε η διαδικαστικός χαρακτήρας της αναμέτρησης είχε πάρει ήδη πανηγυρικό ρυθμό.

Ο Πιερικός δεν ήταν η ομάδα που δίνει η εντύπωση των 4 γκολ μέσα σε μια ώρα. Προσπάθησε με αγωνιστική αξιοπρέπεια να αντιμετωπίσει μια Βέροια που παρουσίασε εξαιρετική πληρότητα, κάτι διόλου εύκολο.

Ένας παλιός γνώριμος, ο Σάκης Κανούλας, στο 80’ μείωσε για τους φιλοξενούμενους σε 4-1.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ντάουλας με βοηθούς τους κ.κ.Κουβαλάκης και Χατζηνάκος

Βέροια: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (73’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός (64’ Δημόπουλος), Οικονόμου, Μπλέτσας, Μούργος (73’ Ορφανίδης), Γιακουμάκης, Φοφανά (59’ Κουάτενγκ), Πασάς (64’ Μυστακίδης).

Πιερικός: Γαλάνης, Μηλιώτης, Ζούρκος, Παντελιάδης (46’ Παντελιάδης), Χαρατσιάς, Εμπούσι, Σουντάρ (46’ Τότσκας), Καρανάτσιος (46’ Καρανάτσιος), Χατζάρας (63’ Κανούλας), Παπαδόπουλος, Ίτσιος (63’ Γκαγιέχο).


Βέροια - Πιερικός - δηλώσεις Μάρκος Βελλίδης, Παύλος Δερμιτζάκης, Νίκος Θεοδοσιάδης (16/1/2022)
 
 verianet.gr